• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günün ilk günaydını benden herkeslere koca bir günaydın bol hamisli günler
9 gibi dr gidicem ne olur dua :Saruboceq: edinde tahlillerim temiz çıksın
herkese hayırlı günler

herkese merhaba..2 kez düşük yaşadım tahlillerimde bir şey çıkmadı şimdi bende bir ay sonra yeniden hamile kalmak istiyorum umarım yeniden kalabilirim.

teşekkürler ayla umarım senin de tahlillerin temiz çıkar ...Hamile misin?
teşekkürler canım hayır değilim 5 senedir hamile kalamıyorum tedaviye yeniden başladıkta onun tahlilleri yapılacak
neyse tatlım benim çıkmam lazım hazırlanmak için kendine iyi bak birazdan diğer kızlar gelir onlarla muhabbet edersin
herkese iyi günler

günaydın kızlar nasılsınız?umarım herkes iyidir. geçmişe bakamadım güzel haberler vardır umarım.
fazla kalamayıcam,ama aklım burada kalıcak. biraz işlerim var size iyi muhabbetler.

kıslarr çok önemli bişey sormam gerekiyor benim adet olmama 15gün var.ben adet olmadan ikigün öncesi falan genel olarak karnım ağrır göğüslerim şişerdi.Ama dün akşam az pembemsi kan geldi karnım ve kasıklarım çok ağrıyor.göğüslerim çok hassas ve şişş.bilemedim bana ne oluyor işyerinden arkadaşımda hamile olabilirsin banada olmuştu dedi. Acaba hamilemiyim bilemedim 15gün var hastalanmama??? kıslaar kendimi umutlandırmak hiç istemiyorum :1no2:

kıslarr çok önemli bişey sormam gerekiyor benim adet olmama 15gün var.ben adet olmadan ikigün öncesi falan genel olarak karnım ağrır göğüslerim şişerdi.Ama dün akşam az pembemsi kan geldi karnım ve kasıklarım çok ağrıyor.göğüslerim çok hassas ve şişş.bilemedim bana ne oluyor işyerinden arkadaşımda hamile olabilirsin banada olmuştu dedi. Acaba hamilemiyim bilemedim 15gün var hastalanmama??? kıslaar kendimi umutlandırmak hiç istemiyorum :1no2:
canım günaydın
inşallah hamilesindir canım bazen belirtiler 2 haftadan başlıyormuş ama yinede seni umutlandırmak istemem birazdaha bekle derim olmadı kan tahlili yaptırısın 1 hafta sonra psikolojikte olabilir benim ilk başlarda hep öyle oldu mide bulantıları kasık ağrıları göğüslerde şişmeler felan ama şimdi olmuyor artık

canım günaydın
inşallah hamilesindir canım bazen belirtiler 2 haftadan başlıyormuş ama yinede seni umutlandırmak istemem birazdaha bekle derim olmadı kan tahlili yaptırısın 1 hafta sonra psikolojikte olabilir benim ilk başlarda hep öyle oldu mide bulantıları kasık ağrıları göğüslerde şişmeler felan ama şimdi olmuyor artık

günaydın canım, bende kendimi umutlandırmak istemiyorum.kan gelince dün gece açıkçası önce korktum.bu sabahta sanki adet olucakmışım gibi karnım ve kasıklarımı sanki iğneler batıyor.mide bulantısı falan yok ama nebilim sizinle paylaşmak istedim.adet günüme kadar beklim şikayetlerim fazla olursa dr. gidim.Ay nebilim işe gelir gelmez size sormak istedim iltercim :1no2:

günaydın canım, bende kendimi umutlandırmak istemiyorum.kan gelince dün gece açıkçası önce korktum.bu sabahta sanki adet olucakmışım gibi karnım ve kasıklarımı sanki iğneler batıyor.mide bulantısı falan yok ama nebilim sizinle paylaşmak istedim.adet günüme kadar beklim şikayetlerim fazla olursa dr. gidim.Ay nebilim işe gelir gelmez size sormak istedim iltercim :1no2:
canım ben bir sitede okumuştum orda diyorduki hamileliğin ilk belirtisi göğüslerde sızlama 2 haftada bile belli oluyormuş fakat ben şuna inanıyorum belirtiler kişiden kişiye değişir inşallah hamilesindir ama birazdaha bekle canım olurmu

cnm suan tahmınlerıme gore yumurtlma donemın bunu kacırma aynı haller bendede oldu.cunku ılk 10ve 20 gun arası yumurtlama donemı oluyor.

saol cnm ilgin için evet beklicem biraz daha.
ohh senle konuştum rahatladım biraz saol :asigim:
rahatladığına sevindim canım
bak ne diyecem ben bu ay bir karar aldım dün kırmızı kartı görünce
artık üzülmiyecem kendime sitres yapmıyacam etrafımdakileride çok üzüyorum çünki eşimi annemi babamıda perişan ettim bu ay onun için birdaha üzülmemeye karar verdim sonuçta ben kendimi parçalasamda taktir yüce allahın dün gittimpazardan iki tane civciv aldım bende onlara annelik yaparım dedim herkez gülüyor evde artıkm takmıyorum yani sende takmamaya çalış olurmu bitanem başka şeylerle oyanlan

TARİH : 13.05.2009 SAAT : 09:25

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK _________erkek
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________ ............. _________erkek
21.benbilirim________________1 NİSAN
22.bitirici ___________________6 NİSAN
23.smhsmh ________________31 MART

UMUT LİSTESİ

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.dyd
15.kurnaz
16.alin
17.yadel
18.ezgicik
19.eylull
20.pingu.
21.funda41
22.selra
23.huzeyfe
24.yosun2003
25.orays
26.butha.
27.ozle_mm.
28.bilgen35.
29.tatl :
30.SivriBiber:
31.NAZ87:
32.melike25:
33.burcinn:
34.hayrun:
35.meryem82.
36.zahidem:
37.triyandafil:
38.Eski_dünya:
39.umutlu16:
40.ekince:
41.ceylanmelek:
42:srncr :
43:daisy24:
44.34nesli:
45.vildan83:
46.bengl :
47.&ayla&:.
48.cesica:
49.mavi_gozlu:
50.ebrar42:
51.osmaniye80:
52.fransiyum:
53.ALARA1983:
54.angel_eda:
55.talyaa:
56.ktg:
57.belenay:
58.datlum:
59.zeyn77:
60.yagmur2009:
61.windy:
62.niran77:
63.yldz:
64.iklimtuana:
65.tekecen:
66.ESCALES:
67.dezy:
68.gize:
69.ozbek83:
70.sedcan:
71.k.a.y.r.a
72.sinemis84:
73.AYSEN74:
74.abyosun:
75.esengülüm:
76.NS72
77.sekerkiz67:
78.himeros:
79.serra84:
80.hummu85:
81.sema785
82.emelistan:
83.iltercakir.
84.FİRUZE:
85.nsb:
86.chen.
87.gulde:
88.nilaykisir.
89.deniz_4444
90._kardelen:
91.tombilibu
92.pufi:
93.yarenb:
94.papatya_1979:
95.sulezehra:
96.empty002:
97.kuskonmaz:
98.bebis02:
99.cisem001:

KIZLAR EN YENİ LİSTE BU.İSMİ OLMAYANLAR LÜTFEN BANA BİLDİRSİN .
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Back
X