Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hg canım geçmiş olsun umarım herşey yolunda giderde dileğine kavuşursunherkese merhaba..2 kez düşük yaşadım tahlillerimde bir şey çıkmadı şimdi bende bir ay sonra yeniden hamile kalmak istiyorum umarım yeniden kalabilirim.
günün ilk günaydını benden herkeslere koca bir günaydın bol hamisli günler
9 gibi dr gidicem ne olur dua :Saruboceq: edinde tahlillerim temiz çıksın
herkese hayırlı günler
teşekkürler canım hayır değilim 5 senedir hamile kalamıyorum tedaviye yeniden başladıkta onun tahlilleri yapılacakteşekkürler ayla umarım senin de tahlillerin temiz çıkar ...Hamile misin?
günaydın canımgünaydın dünyanın en gusel annelerı anne adayları
canım günaydınkıslarr çok önemli bişey sormam gerekiyor benim adet olmama 15gün var.ben adet olmadan ikigün öncesi falan genel olarak karnım ağrır göğüslerim şişerdi.Ama dün akşam az pembemsi kan geldi karnım ve kasıklarım çok ağrıyor.göğüslerim çok hassas ve şişş.bilemedim bana ne oluyor işyerinden arkadaşımda hamile olabilirsin banada olmuştu dedi. Acaba hamilemiyim bilemedim 15gün var hastalanmama??? kıslaar kendimi umutlandırmak hiç istemiyorum :1no2:
canım günaydın
inşallah hamilesindir canım bazen belirtiler 2 haftadan başlıyormuş ama yinede seni umutlandırmak istemem birazdaha bekle derim olmadı kan tahlili yaptırısın 1 hafta sonra psikolojikte olabilir benim ilk başlarda hep öyle oldu mide bulantıları kasık ağrıları göğüslerde şişmeler felan ama şimdi olmuyor artık
canım ben bir sitede okumuştum orda diyorduki hamileliğin ilk belirtisi göğüslerde sızlama 2 haftada bile belli oluyormuş fakat ben şuna inanıyorum belirtiler kişiden kişiye değişir inşallah hamilesindir ama birazdaha bekle canım olurmugünaydın canım, bende kendimi umutlandırmak istemiyorum.kan gelince dün gece açıkçası önce korktum.bu sabahta sanki adet olucakmışım gibi karnım ve kasıklarımı sanki iğneler batıyor.mide bulantısı falan yok ama nebilim sizinle paylaşmak istedim.adet günüme kadar beklim şikayetlerim fazla olursa dr. gidim.Ay nebilim işe gelir gelmez size sormak istedim iltercim :1no2:
kıslarr çok önemli bişey sormam gerekiyor benim adet olmama 15gün var.ben adet olmadan ikigün öncesi falan genel olarak karnım ağrır göğüslerim şişerdi.Ama dün akşam az pembemsi kan geldi karnım ve kasıklarım çok ağrıyor.göğüslerim çok hassas ve şişş.bilemedim bana ne oluyor işyerinden arkadaşımda hamile olabilirsin banada olmuştu dedi. Acaba hamilemiyim bilemedim 15gün var hastalanmama??? kıslaar kendimi umutlandırmak hiç istemiyorum :1no2:
rahatladığına sevindim canımsaol cnm ilgin için evet beklicem biraz daha.
ohh senle konuştum rahatladım biraz saol :asigim: