- 17 Mart 2008
- 1.927
- 13
- 158
- 43
beryal+, bilgen35, dezy, ESCALES+, saadet32, GÜNAYDIN KISLAARRR Şeniz hihoyyyt
günaydın canım sanadakaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anacım nerdesin sen valla özlettin kendini healkisalkisalkis
günaydın canım sanadakaydirigubbakcemile5
saol cnm sanada günaydınŞenizgunaydın fıstıkhihoyyyt
erken kalkma alışkanlığım olsa valla sana eşlik ederdim cnm :1hug:ne olsun canım yaa 8:30 dan beri burdayım geçmişi okudum bitirdim cene yapıyorum burda
evet canım bugünlerde fazla durmuyorsun özletiyorsun kendini
hoşgeldin cnm tekrardan aramızaŞenizgünaydın bayanlar......işlerimin yoğunluğundan uzun zamandır giremiyordum.sonunda geldim :lepi: özlemişim burayı valla geçmişi okumaya kalksam aranıza dönemiycem heralde önmeli bi gelişme varsa şu son bir haftada söyleyin banada. .a.s.
günaydın arkadaşlar sabahın 7sinde kırmızı kartı yine yaedim.böyle giderse artık kafayı yicem senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
günaydın canım :1hug:
slm canım benimberyal+, bilgen35, dezy, ESCALES+, saadet32, GÜNAYDIN KISLAARRR Şeniz hihoyyyt
kıyamam ben sana gel kız ağlama Şenizgünaydın arkadaşlar sabahın 7sinde kırmızı kartı yine yaedim.böyle giderse artık kafayı yicem senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
sorma tatlım son bir haftadır işlerim o kadar yoğunki anlatamam bugünde öyle ama artık yeter dedim arada girmeye çalışıyorum.Bursaya yeni bi yol yapılacak anacım onla uğraşıyorum.kafayı yiycem valla delikafadulden
günaydın kızlar bende erkenciyim bu sabah birazdan kahvaltı edicem işlerimi toparlayıp çıkıcam öpüyorum sizleri
canım son adet tarihini yazarmısın ??selam kızlar nasılsınız =)) bizde oğlumuza isim bakıyoruz bi türkçe bi japonca =)
hayırlısı olsun tatlım .biraz çok rahatım yarın iğnemi vurdurucam eskisi gibi stres yapmıyor gibiyim oluruna bıraktım hatta bu aydan sonra kafayı dinliycam tatile gitcam senden ne haber:1hug:
amin canım ..inşallah.ben:çok üzgünüm:
bu ay umut war gibi görünüyo dedi dr.um pazartesi test yapılacakmış. dua ediyorum sürekli allahım beni we ewlat sahibi olmak isteyen herkese ewlat nasip etsin inşallah. hayırlısıyla bebişlerimiz kalbimizden karnımıza insin alkisalkisalkis
hoşgeldin aramıza.Bende varım kızlar..selam herkese..benim de bebişim olmuyo hamiş olmak istiyom artık..
günün ilk günaydını benden herkeslere koca bir günaydın bol hamisli günler
9 gibi dr gidicem ne olur dua :Saruboceq: edinde tahlillerim temiz çıksın
herkese hayırlı günler
ama dr.un yaptığı takvime görede geçen hafta yumurtlama haftamdı bende oyüzden kaçırmamıştım nebilim bilemedim normal olarak 29 mayısta adet olmam gerekiyor.
günaydın kızlar nasılsınız?umarım herkes iyidir. geçmişe bakamadım güzel haberler vardır umarım.
fazla kalamayıcam,ama aklım burada kalıcak. biraz işlerim var size iyi muhabbetler.
günaydın herkese ...bütün güzel haberler bizimle olsun canlarrrr...
günaydın kıslarrr
canlarım günaydın hepinize...günaydın herkese nasılsınız kızlar
kıslarr çok önemli bişey sormam gerekiyor benim adet olmama 15gün var.ben adet olmadan ikigün öncesi falan genel olarak karnım ağrır göğüslerim şişerdi.Ama dün akşam az pembemsi kan geldi karnım ve kasıklarım çok ağrıyor.göğüslerim çok hassas ve şişş.bilemedim bana ne oluyor işyerinden arkadaşımda hamile olabilirsin banada olmuştu dedi. Acaba hamilemiyim bilemedim 15gün var hastalanmama??? kıslaar kendimi umutlandırmak hiç istemiyorum :1no2:
cncm bence durmak yok yola devam herkes ıçın degışık oluyo ama hangı doktora gıtsem bana bu coızelgeyı verdı
hoşgeldin canım benim nasılsıngünaydın kızlar bende erkenciyim bu sabah birazdan kahvaltı edicem işlerimi toparlayıp çıkıcam öpüyorum sizleri
kaç gündür nilüfer...dilnur ve rufeydeyle karşılaşamıyom yaa hasret kaldım yüzlerine
COLOR=black .!.:sekerkiz67[/COLOR][/URL], vildangel+
kızlar hoş geldiniz hepinize günaydınlar geçmişe çok takılmayın gelin buraya
günaydın kızlarhihoyyyt
beryalcim 100 tamamlıyacaz az kaldı hehehe
hamilelerimiz 30 olsun bari bu ay
kaç gündür nilüfer...dilnur ve rufeydeyle karşılaşamıyom yaa hasret kaldım yüzlerine
canlarım günaydın hepinize...
canım henüz çok erken .şimdiden kendini kaptırma sonra daha da üzülürsün .bekle tatlım ..
hoşgeldin canım benim nasılsın
canım dün dil_nur geldi bayağa durdu hiç bir şey yazmadı bayağada seslendik hatta özeldende yazdım ama farketmedi heralde ki çıktı