• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

geçmişi okudum bitti canımalkisalkisalkis
napıyosunuz ne var ne yok
ben bugün öğleden sonra annemlere gidecem yokum yine yaa sizlerle sohbet etmeyi özledim:delphin:
ne olsun canım yaa 8:30 dan beri burdayım geçmişi okudum bitirdim cene yapıyorum burda
evet canım bugünlerde fazla durmuyorsun özletiyorsun kendini

cnm suan tahmınlerıme gore yumurtlma donemın bunu kacırma aynı haller bendede oldu.cunku ılk 10ve 20 gun arası yumurtlama donemı oluyor.

ama dr.un yaptığı takvime görede geçen hafta yumurtlama haftamdı bende oyüzden kaçırmamıştım nebilim bilemedim normal olarak 29 mayısta adet olmam gerekiyor.

rahatladığına sevindim canım
bak ne diyecem ben bu ay bir karar aldım dün kırmızı kartı görünce
artık üzülmiyecem kendime sitres yapmıyacam etrafımdakileride çok üzüyorum çünki eşimi annemi babamıda perişan ettim bu ay onun için birdaha üzülmemeye karar verdim sonuçta ben kendimi parçalasamda taktir yüce allahın dün gittimpazardan iki tane civciv aldım bende onlara annelik yaparım dedim herkez gülüyor evde artıkm takmıyorum yani sende takmamaya çalış olurmu bitanem başka şeylerle oyanlan

ayy negüzel yapmışsın civcivi çok severim.olsun bencede önce kendini ve eşini sonrada aileni üzme.hayat devam ediyor zevk almaya çalışalım mutlaka bebişde olur zamanını bekliyordur kaydirigubbakcemile5

günaydın bayanlar......işlerimin yoğunluğundan uzun zamandır giremiyordum.sonunda geldim :lepi: özlemişim burayı valla geçmişi okumaya kalksam aranıza dönemiycem heralde önmeli bi gelişme varsa şu son bir haftada söyleyin banada. .a.s.

kızlar bende çıkıyorum yarın dktra gidiyorum dua edin lütfenkaydirigubbakcemile4
inşallah hayırlı haberlerle gel şekerim
Sl kızlar of ya beklemek çok zor ya
canım bekleyeceksin başka çare yok .birkaç gün daha bekle .inşallah hamile haberini alırız. nohutla ikimize mendil hazırladım .halay çekecez bebişimle hihoyyyt
arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak şimdi ben geçen ay'ın 14'ünde adet oldum.eşimde bende meraktayız test yaptırsam sonuç doğru olmaz değil mi...yani gögüslerim şişti ve acıyor normalde adet olmadan pek olmaz umutlanmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım beklemeliyim sanırım..
canım adet tarihini en az 3 gün geçmesi gerek test yapman için .yani ayın 18 inde falan yap .ve sabah ilk idrarınla ve aç karnına yap en net sonuç öle çıkıyor.
bende kullanıyorum şeker ilaçını bende pek etki yapmıyor nekilo almamı nede vermemi sağlıyor ama dr hep içdiyor 3 dr gittim 3de iç dedi diye içiyorum işte
canım ben glukofen kullanmıştım .doktoruna sor sende kullan kilon varsa.bana 10 kilo verdirdi bu ilaç.ama bende yediklerime dikkat ettim ve 3 ayda 10 kilo verdim.
escales selam. nasılsınız? ben bayadır giremiyorum arasıra giriyorum onda da kimse yok.. ya herkesin işi başından aşkın ya da bahar çarpttı milleti..
canımmmmmm nerelerdesin sen .nohutum ösledi teyzesini. kaydirigubbakcemile
selam kızlar nasılsınız
selam canımmm
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne diye cevap yazmıyorsunuz ya anam beni demi unuttunuz

sende dün bize cevap vermedin .nohutum küstü sana işte :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

günaydın bayanlar......işlerimin yoğunluğundan uzun zamandır giremiyordum.sonunda geldim :lepi: özlemişim burayı valla geçmişi okumaya kalksam aranıza dönemiycem heralde önmeli bi gelişme varsa şu son bir haftada söyleyin banada. .a.s.

anacım nerdesin sen valla özlettin kendini healkisalkisalkis

günaydın arkadaşlar sabahın 7sinde kırmızı kartı yine yaedim.böyle giderse artık kafayı yicem senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

inşallah hayırlı haberlerle gel şekerim

canım bekleyeceksin başka çare yok .birkaç gün daha bekle .inşallah hamile haberini alırız. nohutla ikimize mendil hazırladım .halay çekecez bebişimle hihoyyyt

canım adet tarihini en az 3 gün geçmesi gerek test yapman için .yani ayın 18 inde falan yap .ve sabah ilk idrarınla ve aç karnına yap en net sonuç öle çıkıyor.

canım ben glukofen kullanmıştım .doktoruna sor sende kullan kilon varsa.bana 10 kilo verdirdi bu ilaç.ama bende yediklerime dikkat ettim ve 3 ayda 10 kilo verdim.

canımmmmmm nerelerdesin sen .nohutum ösledi teyzesini. kaydirigubbakcemile

selam canımmm

sende dün bize cevap vermedin .nohutum küstü sana işte :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ana kıyamam ben gel kız göbişini öpeyimde barışalım valla görmedim görsem yazmazmıyım gel öpeyimde barışalım canım benim :1hug:Şeniz

Back
X