- 25 Ocak 2009
- 2.614
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bırak üzülmeyi işi dahada zorlaştırıyorsun bu ay olmazsa öbür ay yaparsınız canımsüprizzzzzkızlar ben cıkıyom moralım bozuk depresyona girmem gereklı(( byeee
incir kürü yumurtaları olgunlaştırıyor canım onuniçin içiliyorya şu inciri içenler niye içiyo söylin bakim
incir kürü yumurtlama ya yardım edıyor
birde diğer versıyonu varmıs netten baktım oda havucla olan oda yumurta catlatıyormus ne biliyim millet içiyrdu bende içiyim dedım ama bıraktım yapamadım yanı cnmmm
ben buay kafama takmadım sadece kendiliğinden oldu tabii soğan suyu içtim incir suyu içtim ama en önemlisi psikoloji üstüne gittikçe kaçıyor ben buay önemsemedim olursa olur olmazsada önemli değil dedimyerimsenibenvildoş sen başladınmı çalışmalara önerileriniz varmı hamişler bilmediimiz yapmamız gerekenler mesela 2 saat yatıyonuzmu yastık koyuyonuzmu bunun gibi şeyler işte bacaklarınızı kaldırıyonuzmunaptınız tabi herşey nasip ama yinede merek işte naparsın
Canım sen ne kadarlık evilisinfisfisfisben buay kafama takmadım sadece kendiliğinden oldu tabii soğan suyu içtim incir suyu içtim ama en önemlisi psikoloji üstüne gittikçe kaçıyor ben buay önemsemedim olursa olur olmazsada önemli değil dedimyerimseniben
Galiba öyle canım sanırım olmadığım 2 ayın acısı çıkıyo.Aslında biz bebek çalışmaları için hazırlamıştık kendimizi ama olsun dediğin gibi bunda da vardır bir hayır.Ama ben şimdi yumurtlama günümü nasıl hesaplıycam ona çok kafam karıştıkafamçokkarıştı
Canım sen ne kadarlık evilisinfisfisfis
ıskoç sen hamilemsıın
bu folık asıt nedır ya doktor bana iç demdı kendı kendıme alsam bişy yaparmı birde kılo yaparmı
al bendende okadar ...günler birbirine girdiidelikafadulden
bende bursadanım. Selam
süpersin ya:hooray: Desene daha biz yolun başındayız.Demekki psikoloji gerçekten çok önemli topik uğurlu geldi sana belli:lepi:ben 4,5 yıllık evliyim canım