- 5 Ocak 2009
- 266
- 1
- 43
evt bursa ...hemşom sendemi)))))
memnun oldum:1hug:
bende memnun oldum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evt bursa ...hemşom sendemi)))))
memnun oldum:1hug:
Valla napcaz bilmiyorum arkadaşım rastgele artıkdelikafaduldenal bendende okadar ...günler birbirine girdiidelikafadulden
süpersin ya:hooray: Desene daha biz yolun başındayız.Demekki psikoloji gerçekten çok önemli topik uğurlu geldi sana belli:lepi:
Ben varım malesef:lepi: 15 gün önce adet olmuştum şimdi yine adetim. Tabi ondan öncede 2 ay kadar gecikme olmuştu şimdide erken oldu-tatlicadiarzu-aranızda adet düzensizliği olan varmııı???
Oyüzden bazen iyikide bu düzensizliği yaşamışım diyorum yoksa bukadar açık kiminle derdimi paylaşayım kaynanamlamı paylaşcamdelikafaduldenyedi cihan duyar valla:roflol:evet canım bu topik gerçekten uğurlu çünkü burda en yakınımıza bile söylemeye çekindimiz sorunları burda herkesle paylaşıyoruz hihoyyyt oyüzden stres mtres kalmıyor :dance::dance:
ben buay kafama takmadım sadece kendiliğinden oldu tabii soğan suyu içtim incir suyu içtim ama en önemlisi psikoloji üstüne gittikçe kaçıyor ben buay önemsemedim olursa olur olmazsada önemli değil dedimyerimseniben
Valla napcaz bilmiyorum arkadaşım rastgele artıkdelikafadulden
bende pko vardı onun için içmiştim şutarafagittiSOĞAN SUYU NE İÇİNDİ ÇİTOS??YUMURTA YAPALIM DİYEMİ:uhm:
aranızda adet düzensizliği olan varmııı???
geldim üle geveze garılar şimdi siz susun ben konuşacam
Sende haklısın be canım ama hamile kalmak istiyosan bu köleliğe mecbursundelikafadulden Bende aynı dertten muzdaripim ama napalımsırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey ÇOK SİNİR YAA GÜLDÜĞÜME BAKMA..RASTGELE BALIKMI TUTYOZ KIZZZ....
HERGÜN YAPCAZ ANASINI SATİMNE YORUCU YAA.EŞİMEKALSA HAZIR ASKERDE BEN HEM GÜNDÜZ ÇALIŞ HEM GECE ÇALIŞ KÖLE GİBİ MUBAREKKdelikafaduldendelikafadulden
NAPALIMYAA EN AZINDAN HAFTADA 3 KEZ KESIN KEZ ŞARTMIŞŞ...
Sende haklısın be canım ama hamile kalmak istiyosan bu köleliğe mecbursundelikafadulden Bende aynı dertten muzdaripim ama napalım
söz sende vildancımgeldim üle geveze garılar şimdi siz susun ben konuşacam