- 7 Aralık 2008
- 1.754
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben 15 gün oldu hastalanmadım geçen hafta test yaptım negatif çıktı bilmiyorum kafayı yiyeceğim ne olabilir
sizce
okyanıs napıyon demin ben geldim diye arkana bakmadan toz oldun demiikaydirigubbakcemile
Çok ayıp kıs aaane kölesi kim köle bu nasıl yeni evlilik alla alla şimdi sizin balık olmanız lazım üle banyoda:jeyyar:
kızlar ben 15 gün oldu hastalanmadım geçen hafta test yaptım negatif çıktı bilmiyorum kafayı yiyeceğim ne olabilir
sizce
Çok ayıp kıs aaa
ne kölesi kim köle bu nasıl yeni evlilik alla alla şimdi sizin balık olmanız lazım üle banyoda:jeyyar:
firdevscim başka doktor yokmu alla alla
bu doktorlara giderkene yanınıza cımbız alın lafları ağızlarından almak için
Tamam canım yardımcı olmaya çalışırım sen günleride yaz ona göre hazırlarımyerimsenibendinurcum şu mesajlarımızın altındaki cetveldeki resimlerden bana da yap yollasana citosum yollamıştı bunu bana ama günleri çıkmıyo yardımcı olrmusun
ii bir dr bulmam lazım kafyı yiyeceğim bu hafta hastalanmazsam kanda baktıracağım kafayı yiyeceğim valla kadın yara var dedi ne yapcam dedim bişey yapma dedi çok kötüyüm çokkkkkkkkkkkkk
benim kocişte bu sefer kesin hamilesin diyo geçende biri gördü bu ara kilo aldım sen hamilemisin dedi bende içimden inş dedim bilmiyorum yani
yaw maat karbonat yapmış foşurt diye köpürmüş bende öyle olmamıştıki sadece minik minik kabarcıklar olmuştu hiç foşurdatamadık biz
Seni hınzır seni:jeyyar::jeyyar:ne diyon sen sanki ne yaptığınızı bilmiyok
bebekleri leyleklermi getiriyo hala yoksakötükedihüso