- 24 Aralık 2008
- 670
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kürü nasıl hazırlıcaz peki?cokacimcoook Bilgisi olan varmı ? Deneyelim bakalım belki de işe yarar:Saruboceq:
neyse benimki geldi sonra görüşürüz canlarrrım
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hg...güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.
nurhayatk merhaba ben incir kürüne adetim bittikten sonra başladım. adetimin 5.günüydü,yarım litre suda 6 tane inciri 2'ye bölmeden sadece ayırdım ve bu yarım litre suda kaynattım,süzdüm ve ılınınca içtim.ben akşam yaptım ve bir kerede içtim.
teşekkür ederim hakca.Bu kür hangi zaman aralığında yapılıcak yani ayda 1 kere mi yada ne zamanda bir yapılmalı? Bide ben adetimin 2 günündeyim yarın başlasam olurmu? tekrar teşekkür ederim
bu incir kürü ile yumurtalarmı büyüyor tam anlayamadım arkadaslar
selra merhaba. hamile kalmak ve yumurtlamayı arttırıcı kür olarak geçiyor sanırım ibrahim saraçoğlunun sayfasında.
merhaba arkadasım peki ben klomen kullandım.üzerinede göbisten catlatma ignesi oldum bu kürü yapsam ilacla bir etkilesim olurmu acaba:sm_confused:
canım klomende sonuçta yumurtlamayı arttırıcı ilaç bence kullanma. tam bilmiyorum yalnış yönlendirmeyeyim ama. bende aşılama denemiştim o ay yapmadım zaten ilaçlarlada yumurtaları uyarıyoruz. zaten sende çatlatma iğnesini olmuşsun. inşallah bu küre gerek kalmaz bebişin süpriz yapar. bizim öyle oldu. bizde dinlenmede olduğumuz ay hamile kaldım,bende 4. aşılamayı yada tüp bebek deneyecektim. Allahıma şükür ki hamile kaldım.darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallah.
sagol canım ya ilk cocugunamı gebesin.ne güzel rabbim bizede kısmet eder insallah.hamileliginin hangi dönemindesin.insallah allh kucagına almayıda nasip kısmet eder
kaydirigubbakcemile5
birde hakcacım sana cok sordum ama kusura bakma birtane daha soracagım bu asılama dedigin ne benim gibi catlacı ignemiii
evet canım ilk bebişimiz olacak Allahın izniyle.9+3 günlük hamileyim canım. 10.haftamız bitmek üzere.inşallah sağlıkla bebişimizi kucağımıza alırız nerde varsa.
seninde kızını Allah bağışlasın.kaç yaşında?
kızlarrr bu asılama nasıl yapılıyor:1shok:
rica ederim ne demek... adetinin 2. yada 3.günü doktora gidiyorsun.yumurtalarının durumuna bakıp sana ilaç veriyor. belirli dozlarda iğne. sen bunu kendin yapıyorsun. tahmini 7-8 gün sürüyor. bu arada doktor seni arada çağırıyor ve yumurtalarının durumuna bakıp ilaca devam edip etmeyeceğini söylüyor. yumurtalar belirli büyüklüğe gelince seninde olduğun gibi çatlatma iğnesi yapılıyor. 34-36 saat sonra eşinden alınan spermler vajinal yolla sana enjekte ediliyor. çok uzun oldu. senden farkı çatlatma iğnesinden sonra spermlerin enjekte edilmesi.