Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla daha adetime çokarkadaşım geçen ay bende öle oldum.adetime dört gün kala oldu.. ama yinede dikkat et ne kadar var adetine
valla daha adetime çok
bugün 14. gün oldu yoksa erken adetmi olcam ben yoksa başka bişey mi :uhm:hiç
yoğun değil ama geliyo
valla daha adetime çok
bugün 14. gün oldu yoksa erken adetmi olcam ben yoksa başka bişey mi :uhm:hiç
yoğun değil ama geliyo
Napıcam ozaman ben şimdi şaşırdım kaldım ya:1shok:o zaman yerleşme kanaması olabilir. çünkü çok var adetine.. dikkat et
Hadi ya yorgunluktanda olabilirmi diyosun ama hiç böyle bişey gelmemişti başıma canım ya neyse yinede sağolbenimde yumurtlama günlerimde öle oluyodu ama çok şükür artık olmuyor nedense bence yine yorgunluktan falandır
Iyi gunler hepinize ben yeni katildim araniza, kizlar gecen ay adet gunum 13 ocakti ve bu ay 10 subat ve 2gun surdu, 13''de test yaptim ama negatif cikti, bugunde sol gogsum sizliyor, bi bilginiz varmi? Sizce normalmi??
Hadi ya yorgunluktanda olabilirmi diyosun ama hiç böyle bişey gelmemişti başıma canım ya neyse yinede sağol
Hadi ya yorgunluktanda olabilirmi diyosun ama hiç böyle bişey gelmemişti başıma canım ya neyse yinede sağol
Yoo öyle aşırı bişey yok normali neyse o ama belki yorgunluktan olabilir dediğin gibibendede çok oluyordu bende hep yerleşme kanaması sanıyordum ama degilmiş bide sık ilişki oluyorsa ondanda olabilir diye düşünüyorum ben
Sanırım öyle olabilir canım tsk dikkat ederimyerimsenibenAdet olmana çok canım yorgunluktan olabilir fazla gır bişeyde kaldırma
Arkadaşlar ben incir ve keçiboynuzu kürünü yapıp 2 ayın içinde hamile kalan 5-6 kişi duydum burda başka bi forumda burdaki arkadaşlardan da kullanıp hem hamşle kalan ve kalmaya ugraşan arkadaşlarımız var yapalım bakalım kürlerimizi takdir Allahtan inşallah bizlerde hamile kalırız
Güle güle canım:a015:kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürük hepinizi kocaman öpüyorummmmŞenizŞeniz
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürük hepinizi kocaman öpüyorummmmŞenizŞeniz
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürük hepinizi kocaman öpüyorummmmŞenizŞeniz
sanada güle güle canım yine beklerizŞenizgüle güle cnm bende çıkıyorum kızı alacam okuldan
belki geç saatte girerim herkese byy şincilik