Canım benim ya valla üzüldüm bu erkekler yok mu peşimizden koşar koşar sonra hevesleri geçince böyle yaparlarÇok üzgünüm çoookbılmıyorum bnde anlamıyorum galıba aldatıyo evde durmuyo 1,5 evlıyız
Peki cocuk varmıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim ya valla üzüldüm bu erkekler yok mu peşimizden koşar koşar sonra hevesleri geçince böyle yaparlarÇok üzgünüm çoookbılmıyorum bnde anlamıyorum galıba aldatıyo evde durmuyo 1,5 evlıyız
İnan çok etkilendim keşke yanında olsaydım:teselli:Benimde başıma gelse bende hiç iyi olmazdım.Peki resmen ayrılmak istediğini söyledimi yoksa bu ayrılık senin fikrin mi:uhm:yok.cok kotuyum ya.
Haklısın canım tipik aldatan erkek tavırlarıÇok üzgünüm çoookbenım fıkrım artık dayanmıcam hergun gec saatte gelıyor.ne yapar bı erkek eve gelıp yemek yeyıp kacıyor.tlf saklıyor bılmıyorum ya
Peki canım fazlada kendini üzme derim seni düşünmeyeni sen hiç düşünme.Ama önyargılı davranma ve konuşmayı dene bence. Neyse dertleşmek istersen ben burdayım görüşürüz sen dinlen canımbılmyrm tsk edrım benle ılglendgın ıcın bıraz yatyım yoksa olmıcak tsk ettım
Kız allahtan başka bişeymi isteseydim nedelikafaduldenyettim hayranlarım geldim canım
lücian üzdün bizi yaa nasıl yani şüpeleniyonmu sen şimdi ayrılalımmı dedi
Kız allahtan başka bişeymi isteseydim nedelikafadulden
Ne furuyon yaahee bebek değilde beni dilemiş:mymeka:
slm . bayanlar hamileliğim 5 hafta olmuş ve çok kötü geçiyo aşırı mide ağrısı ve kusma var şimdi serumla besleniyom allah herkese hayırlı hamilelik versin...buarada keseyide net gördük...
Geldi diye sevindik şunun yaptığına bak bende kahvemi içerim hemde tek başıma sana yok
Pardon canım iyi nöbet tutamıyom galiba yeni gördüm yemekteyize dalmışımkaydirigubbakcemile3 Buarada nasılsın iyisin umarım yerimsenibencanım merhaba afiyet olsun sana citosun yerini sen dolduruyon galiba burdasın hep ama iyi boş klamasın buralar geleni gideni ağırlarsın
Pardon canım iyi nöbet tutamıyom galiba yeni gördüm yemekteyize dalmışımkaydirigubbakcemile3 Buarada nasılsın iyisin umarım yerimseniben