- 24 Aralık 2008
- 670
- 0
- 41
kızlar kimler hamile ne zamandır yoktum söyin bana
hoşgeldin firdevs sahi sen nerelrdesin ayol neler yapıyosun anlatsana
citos hamile citos interhat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kimler hamile ne zamandır yoktum söyin bana
Ağrılımı oluyosun geçer inşallah canım benimde yeni bitti 3 gün oluyo.Valla bu ay bereketli galiba hamile kalanların arkasından yetişiyim diyorum çalışmalara tam gaz devamdelikafaduldensağol ya iyim ne olsun işte bugün regl oldum karnımçok ağırıyo bu gece uyku uyuyamayacam galiba
Ağrılımı oluyosun geçer inşallah canım benimde yeni bitti 3 gün oluyo.Valla bu ay bereketli galiba hamile kalanların arkasından yetişiyim diyorum çalışmalara tam gaz devamdelikafadulden
Arka arkaya öyle sürpriz olduki bu haberler hem çok sevindik hemde hepimizin içinde bi heves oluştu inşallah Allahım en yakın zamanda bizede nasip eder:Saruboceq:ilk gün ağrılı geçiyo olmadan öncede son zamnlarda baş ağrısı tutmaya başladı 23 günde bir oluyodum bu 25. gün geldi bi önceki de 26 gün üstüne gelmişti şaştı düzen hayırlısı bakalım bizde bitsin başlıycazçalışmalara kaldığımız yerden evet ya inşaallah bidahaki ayada bizler ekleniriz hamiş listelerine
slm kızlar nasılsınız benimde bugün aşılamamın 9.günü ayy günler geçmek bilmiyo ya bi türlü allahım inş.hepimize versin en yakın zamnda...
Amiinnn:Saruboceq:saol canım allahım inşallah hepimize en yakın zamnada nasip etsin bu mübarek cuma gecesinin hürmetine amin...
Gel canım gel sende gel takıl bize hayatını yaşakaydirigubbakcemile5 Yalnız bebişini düşürdün mü nasıl kaybettin canımsizi takip ederek terapi oluyorum bende 2 hafta önce bebişimi kaybettim sizlerle teselli bulmaya çalışıyorum benide listenize alırsanız belki uğurlu gelir topiğiniz:enbuyukkk:
Allah yardımcın olsun canım inşallah en yakın zamanda meleğin olur.Allahım tüm isteyenlere versin:Saruboceq:
Yok canım yanlış anlaşılma olmuş ben hamile değilim sanırım o başka biri.Lütfen canım üzülme Allah yine nasip eder yeterki moralini sağlam tut:teselli:dilnurcum sende hamişler listesindesin gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah tedaviylemi kaç yıl üzerine hamiş oldun 2 hafta önceki halimi bebişimi çok özledim allahım sen hayırlısını nasip et banada çok dua edin nolur :çok üzgünüm:
ben 1.5yıldır bebek istiyorum sorunum pko eşimde bi problem yok çok şükür.6 ay kadar hap tedavisi gördüm sonuç alamadım.hsg çekildi o da temiz dr aşılama dedi bu ayda onu yaptırdık bakalım bekliyoruz...senin sorunun ne canım