- 13 Aralık 2008
- 6.331
- 47
çitos üşütecen bebeği kız açmışın göbüşü
kız ahdım var hamiş kalınca göbüşümü herkese göstercem diye gerçekte bu mümkün değil bende burda hayali gösteriyom işte naniknanik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çitos üşütecen bebeği kız açmışın göbüşü
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... siz bir yandan msn'da mısınız :jeyyar: oh oh .... bizim işyerinde filtre var.. ben giremiyorum buradan... ben de ne göbüşü yaaa diyorum -tatlicadiarzu-
maşallah pek pürüzsüz nasıl başardın bizede anlat benim bu cüssenin buna ihtiyacı var çünkü :)
yeb2004 valla napıyım bnede öle yapcam napıyım mecburiyetten keyfımdenmı sankı((
cnm bens enı görmedım daha evvel anlatırmısın kendını ne kadarlık evlisin ne zmaandır istiyon vs.:))
cıtos kız napıyon selam vermsem vermıyon ( hamış oldunu ben taa 1ay evvel dedım:))) demekkı allah sölettı lafı doru
kızlar gecen gece oğlumun oldunu gördum bu gecede hamiş oldumu gördum ruyamda.acaba bu bir hamileleık belirtisi olabilirmı:)))))) psıkopta bagladım resmen :))
kız ağzından bal damlıyor he yırtılmaz dimi aman bizde hem bebiş istiyoz hemde göbüşümüzü düşünüyoz ama olsun hem bebek hem pürüzsüz bir göbek olsun dimi amadelikafaduldenablam sen zaten 79 kilodan 70 e düşmedinmi esnektir senin deri sanmıyorumki gerilsin yırtılsın
kız ağzından bal damlıyor he yırtılmaz dimi aman bizde hem bebiş istiyoz hemde göbüşümüzü düşünüyoz ama olsun hem bebek hem pürüzsüz bir göbek olsun dimi amadelikafadulden
maşallah pek pürüzsüz nasıl başardın bizede anlat benim bu cüssenin buna ihtiyacı var çünkü :)
OKYANUSS
:roflol::roflol::roflol:kıs msn e daldım bi anda yığıldı herkes burayı takip edemedimhihoyyythihoyyyt
Bana bugün huzur yok neyse ben sonra gene gelirimkaydirigubbakcemile
sende bugün köşe kapmaca oynadın bizimle kim huzur vermedi sana klava:
ablam sen zaten 79 kilodan 70 e düşmedinmi esnektir senin deri sanmıyorumki gerilsin yırtılsın
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürük hepinizi çokkk öpüyorummmm ŞenizŞeniz