Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmm demek vildan ve çitos he sık giremiyoz diye at bakalım bizi saha dışına tamam öle olsun :dilcikar:sanada ceza kestim inşallah sağlıklı bir bebişin olur hemde kız olsun şöööleee cilveli cilveli bende oğluma alayım:lepi:
atar mıyım hiç aşkolsun ben hepinizi çok seviyorum hepiniz için tektek dua ediyorum iyiki varsınız:enbuyukkk:
ay inşallah kızım olsun da
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................... yaaaaa inanmıyoruuuummm...... ben de topikler kapandı bu kızlar napıo acep diyorduuummm...... aşkolsun e mi cümlenize ... citos olmasa haberim yok yyaaaa..... ben de tüh tüh kızlar nerelerde diyoruumm:(
kız çitoz sanadeğildi lafım okyanusa azcık sitem edeyim dedim oda gönlümü aldı sağolsun
maatcım gördüğün gibi ben hala 70 de takılı kaldım gerçi gözünden kaçmamıştır takiptesin biliyom ama olsun demi bir süre sonra tekrar başlarım kilo vermeye demi yaaa azcık moral ver ama diyeti bırakmış değilim diyetle bir olduk kiloları kovmaya çalışıyoruz delikafaduldena.s.şimdilik bu seti kilolar kazandı gibi görünsede maçı diyetle biz alıcaz:lepi:
maatcım gördüğün gibi ben hala 70 de takılı kaldım gerçi gözünden kaçmamıştır takiptesin biliyom ama olsun demi bir süre sonra tekrar başlarım kilo vermeye demi yaaa azcık moral ver ama diyeti bırakmış değilim diyetle bir olduk kiloları kovmaya çalışıyoruz delikafaduldena.s.şimdilik bu seti kilolar kazandı gibi görünsede maçı diyetle biz alıcaz:lepi:
sen bizi unut zaten tabii yeniyiz ya ( bide toprağım deyip bağrıma basmıştım küstüm işte senağlamasenağlamasenağlama
maat cim canım neredesin bakim bi görünüp bi kayboluyon.çitosta olmasa ... çitosla ben bekliyorus topiği :roflol: kaydirigubbakcemile5kötükedihüso bu arada belenaycım bizi unut sen bakalım tabii yeniyiz ya küstüm işte ((
ayy ayyy ayyy... bak şimdi seeennn hihoyyyt dünya küçük mrbaaaaaaaa hihoyyyt
oyyy toprağım bana küsmüş görmedim kız öle hızlı geçiyorumki bazen gözden kaçıyorum kusuruma bakma beryalcımŞeniz bak okyanusa derken kendim yaptım aynı şeyikaydirigubbakcemile3
bana müsade biraz işim var fatura kesmem lazım azcıkta iş yapim dimi kovmasınlar benidelikafadulden
maat sen nasılsın?
iyiyim canım yaaa... öğleden sonra işler bi arttı.. şimdi yeni sakinledi... ben dün yine serophene'e başladım... salı günü ovitrelle vurulacağım malum.... doktor eğer bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama dedi .. yaw bu gelişmeleri zaten sen biliyordun di mi kaydirigubbakcemile3 olsun.. arkadaşlara özet geçmiş oldum .. sen napıosun?? bebiş nasıl??