- 13 Aralık 2008
- 6.331
- 47
Anladım sağol.Bakalım birde yarın baksında akmı karamı anlayalım.Neyse boşver herşeye rağmen hayat güzel:içelim:
ewet canım boşver kafaya takma kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım sağol.Bakalım birde yarın baksında akmı karamı anlayalım.Neyse boşver herşeye rağmen hayat güzel:içelim:
yaaaa vildan nerdesinnnnnnn yadel senide çokkk ösledim okyanus akşam gelmedin alcen olsun rufeyda senide merak ettik iyice firdevs umarım hastalığın geçmiştir maat ve belenay sizde iyisinizdir umarım a.s.
beni öslemedin mi( Çok üzgünüm çoooksenağlamasenağlamasenağlama
Evet canım aynen kaydirigubbakcemile5kimsede kafaya takmasın zaten. İmkansız diye birşey yok şu hayatta sadece biz onları imkansız hale getiriyoruzyerimsenibenewet canım boşver kafaya takma kaydirigubbakcemile5
Neyse canım benimki geldi çıkmam gerekiyo aslında muhabbette iyiydi ama napalım karnı acıkmış oda elimize bakıyodelikafaduldeneeee nur anlat bakalım yerimseniben
benimle kimse konuşmayacakmı:çok üzgünüm:
kızlar pko ne demek
ne haber
iyi ssayılırım canım hala adet olmadım dr gitmeye korkuyorum.adet günümden iki gün sora kan tahlili yaptırdım negatif cıktı üzülüyorum olumsuz haber alırım diye cok kkorkuyorum