- 25 Ocak 2009
- 2.614
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ben de sohbetinize katılmak istiyorum. 1yıldır konyadayım ve 1 aydır tedaviye başladım pkoluyum
maat çim hsg dendiğiniz rahim filmimi ?? fiyatı ne? bu arada aşılama fiyatları hakkında bilgi alabildinmi? 1000 tl ile 2500 arası değişiyomuş tam bilmiyorum ama yere doktora hastaneye ve kullanılan ilaca yada iğneye göre değişiyormuş :uhm::uhm:kafamçokkarıştı
yok beryal üzülmıcem takmıcam taktıkca sankı ne oluyor daha zor(
31 ekim 27 kasım 26 aralık işte soın adetlerım...
işi olcana bırakcam hedefım 1subata oldum oldum olmadım dr.a allah korusun birde stresten hasta oluruzzzgamyoncuiremsu
stres çok kötü etki yapıyor geçen cumartesi çatlatma iğnesi oldum dr.saat verdi ilişki için ama stresten olmadı
neyyy :1shok: 2500 müüü.... yok artık.... yaw tüp bebek mi bu.. amma pahalı bu işler yav... ben salı soracağım bakalım ne durumda benim hastanenin fiyatları...
canım hsg rahim filmi evet.. ta kendisi.... valla ben dediğim gibi 160 ödedim geçen ay ama bu indirimli /anlaşmalı fiyatı mıydı yoksa anlaşmaya yalnızca muayene dahil de diğerlerini cepten veriyoruz bu fiyat normal fiyatı mı bilemiyorum?? onu da sorarım salı gidince...
canım ben araştırdım heryer farklı fiyat veriyo.250 doktor yada hastane alıyomuş.250 hastane.600 civarıda ilaç ve iğne tutuyomuş.yani sperm yıkama falan da var işin içinde. yani en basit 1000 tl civarı galiba benim hesabıma göre.ama bizim burda zaten yok birtek alman hastanesi var oda ssk falan indirim yapmıyo.kişiye görede değişiyo onu da söylim.mesesla benim yumurtam az ve çatlamıyo ya onun için ayrıca iğne yada ilaç verirse oda eklenecek.off sen tam öğrensen dde bana da anlatsan canım yaaa.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile5
bende fostimon iğne kullandım 7 gün ondan sonrada preglny iğne oldum ama ilk günü kaçırdık o gün çok önemliymiş ama ne yapalım hayırlısı böyleymiş demekki
hımm.. ben öğrenip geri döneceğim.. merak etme...
tamam canım bekliyorum senden haber.belki de bir bakmışız gerek kalmaz.hamile kalırız bu ay.
doktora bildirdi eşim durumu oda e vitamini vermiş ama geçen geçti acaba diğer günlerde şansımız ne kadar yumurtalarımın çatladığını farkettim kasık ağrılarımda ama boşuna diye çok üzüldüm
bir sen,bir ben bir de bebek delikafadulden
dermişim