k.bakma canım msn de yeğene takıldım biraz
Ben iyiyim sizler nasılsınız bakalım iki yeni hamişler:CüvCüv:Beryal sende iyisin umarım hamilelik nasıl gidiyo baklım yaşasın ne güzel yaa bende hevese geldim bende istiyorumsırnaşık şey
Valla sende olmasan canım benimŞeniz
Buarada benim adet dün bitti bugün hemen başladım incire bu saraçoğlu aç karnına için demiş sendemi öyle yaptın canım senden öğrenceğim çok şey var:jeyyar::jeyyar:
Valla bu ne ya biz geldik ayağımızın tozuyla halaya girdik bunlar çil yavrusu gibi dağıldılar tembeller ne olcek:dilcikar::dilcikar:
Canım bende incire başladım dün kocişe bi tlf hemen incir geldidelikafadulden
ohhhh maşallah maşallah ay ne güzel haber bu böyle valla sıkıntıdan patlamıştım işler yoğun diye ama valla güzel oldu bu haber ya bak sıkıntım geçti birden oh oh yandan yandan valla maşallah topiğimizin hanımlarına bombardıman gibi arka arkaya maşallah hadi devamı gelsin lütfen herkes bir bir hamiş kalsın ayyy beryalcim canım beni hemşerim inan çok sevindim canım allah hayırla ve sğlıkla kucağınada almayı nasip etsin
ay bak bende katıldım halaya hadi devam devam:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Hadi tembeller lafımı geri aldım hamilelere serbest yatınsırnaşık şeycanım benim iyiyim ama benim riskli biraz doktor yatmamı söyledi 10 gün yatıcam sonra da kontrole gitcem .inşallah sorun olmaz.allah herkese nasip etsin.öptüm
Yat canım yat yeterki size bişey olasın şaka yaptımyerimsenibenay napalım şekerim kız bi anda bi uyku çöküyo anlatamam mirmirmirmirmirmirmirmirhiç duramıyom biraz yatıp dinlenince geçiyo tatlıma.s
hadi hayırlısı bakalım inşallah önümüzdeki ay sen sürpriz yaparsın canıma.s.
Darısı başımıza belenaycım inşallah yakında bizede nasip olur:Saruboceq:
çitosum cinsiyet için çin takvimine baktın mı:uhm:
Ben 7 yaptım ya olmazmı acaba bundan sonra bende 10 yapayım bari ama ne olcak okadar incir yazık ya incirleri ziyan olmasın yiyim dedim fazla yenmiyoda bu adam batıracak bizidelikafaduldendelikafaduldenewet canım aç karnına içilcek o 15 adet demiş ama ben 10 adet kaynatıp içtim tatlı geldi bana oyüzden
Üstüne görme yaşayabilirsin canım yinede kendine dikkat et hamile olabilirsin.Bende de öyle olmuştu ama 2 gün sonra tam geldisırnaşık şeyherkese slm
ben yeniyim bu sitede,24 yaşıma yeni girdim 7 aylık evliyim ilk aydan beri bebek istiyoruz ama şimdilik nasip olmadı,doktora gittim eşiminde benimde bi problemimiz yok çok şükür,1 seneye kadar normalmiş ama okadar çok istiyorum ki haliylede stres yapıyorum,son kontrolümde doktorum klomen verdi bu ay kullanıcam,herşey normal dedi ve sanırım hamile kalmayı kolaylaştırmak için verdi klomeni.hamilelik belirtilerini okudum da şuanda bende hepsi var ve bugün regl olmam gerekiyo belkide onun belirtileridir fakat 3 gün önce leke tarzında kahveringi bir akıntı oldu,dahada tekrarlamadı,o yüzden ümitlendim biraz...kusura bakmayın çok uzattım ama sanırım bunları paylaşma ihtiyacım vardı
herkese slm
ben yeniyim bu sitede,24 yaşıma yeni girdim 7 aylık evliyim ilk aydan beri bebek istiyoruz ama şimdilik nasip olmadı,doktora gittim eşiminde benimde bi problemimiz yok çok şükür,1 seneye kadar normalmiş ama okadar çok istiyorum ki haliylede stres yapıyorum,son kontrolümde doktorum klomen verdi bu ay kullanıcam,herşey normal dedi ve sanırım hamile kalmayı kolaylaştırmak için verdi klomeni.hamilelik belirtilerini okudum da şuanda bende hepsi var ve bugün regl olmam gerekiyo belkide onun belirtileridir fakat 3 gün önce leke tarzında kahveringi bir akıntı oldu,dahada tekrarlamadı,o yüzden ümitlendim biraz...kusura bakmayın çok uzattım ama sanırım bunları paylaşma ihtiyacım vardı
Ben 7 yaptım ya olmazmı acaba bundan sonra bende 10 yapayım bari ama ne olcak okadar incir yazık ya incirleri ziyan olmasın yiyim dedim fazla yenmiyoda bu adam batıracak bizidelikafaduldendelikafadulden
baktım canım erkek yazıyor benim içimede erkek doğuyor aman sağlıklı olsunda hiç farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?