ya aksi gibi benimki tam istediğim gibi bide cok dikkat eder uyuz azcık kilo alsın agzına bişe sürmez sini oluyom sinirkötükedihüso:dilcikar:bilgencim bende pek kahvalı yapmayı sevmezdim hele erkenden ama şimdi yapıyorum en geç 9 da kahvaltımı yapmam lazımmış doktorumun dediğine göre faydasınıda gördüm düzenli sağlıklı beslenince kilolardan kurtulmak çokda zor olmuyo sigara ve çay kendine çok zarar veriosun canım hemde ac karnına yapma yaalmaz: osmaniye seninki gerçekten etine dolgun sevmiyomuş anlışlan kendi nasılmış bari o senin istediğin gibimiymiş :umursamaz:
iyiyim canım cok şükür sewnin keyfin nasıl uzun zamandır konusmuyos özlemişim senihoşgördükk cnm iyiyim yoğun bişekilde çalışıyorumm sen nasılsın keyfin nasılll
kıslarr benim kusuruma bakmayın resmen bunalım geçiriyorum ben kimine yazabiliyom kimine yazamıyom kırılmayın olurmuu
benim gunum aslında ayın 17sındede ben 18 gun diyorum bi gun mutlaka atlardı ama kahverengi leke ilk defa geliyor yani benim düşüncemle adt olcam
yok canım..kimse kırılmaz..bende işlerden her zaman herkese yazamıyorum..opuyorumnanaktankıslarr benim kusuruma bakmayın resmen bunalım geçiriyorum ben kimine yazabiliyom kimine yazamıyom kırılmayın olurmuu
selam canım..iyiyiz sen nasılsın?slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli isiniz inşallah .
selam canım hoş geldin..bütün kızlar hepinize bol neşeli muhabbetler kaydirigubbakcemile3 bende arkadaşta muhabbetime devam edeyim allaha emanet hayırlı haberlerle görüşmek üzere
demek ki arka arkaya adet olacağız 3 gün içinde bende olurum..kıslar galiba ben adt oluyom gibi iki üç damla kahve rengi leke geldi bacaklarımda sızlıyor adt oluyuyorum sanırım biliyodum bu ayda olmadıgını bakalım devamı gelcekmii
kızlar bişi sorcam regliye 10 gün kala çalışma yaptık bu ay regl olmayıp hamiş olma durumum ne derecedir sizce bütün kızlardan bilgi isterim :kedi:
canım bazen hamile kaldığında da böyle lekelenmeler oluyormuşş..ilk defa geliyor dediğin için şüphelendim bende... CADIARZU
yok canım..kimse kırılmaz..bende işlerden her zaman herkese yazamıyorum..opuyorumnanaktan
selam canım..iyiyiz sen nasılsın?
selam canım hoş geldin..
demek ki arka arkaya adet olacağız 3 gün içinde bende olurum..
benim gunum aslında ayın 17sındede ben 18 gun diyorum bi gun mutlaka atlardı ama kahverengi leke ilk defa geliyor yani benim düşüncemle adt olcam
ya aksi gibi benimki tam istediğim gibi bide cok dikkat eder uyuz azcık kilo alsın agzına bişe sürmez sini oluyom sinirkötükedihüso:dilcikar:
iyiyim canım cok şükür sewnin keyfin nasıl uzun zamandır konusmuyos özlemişim seni
olsun canım yaaaa kimse alınmaz biliyoz topiğin halini merak etme sen iyi ol yeter:1hug:
belki mevsim döngüsü nedeniyle olmuştur.dur bakalım beklemek endoğrusu gerçi hamilelik başlangıcı ve adt. belirtileri karışıyormuş öyle diyorlar
28-29 günde bir oluyorum canım
eğer ovulasyon dönemi herkesin farklıdır ama tahmini adet dönemine 14 gün kala yumurta çatlamış olur yumurtanın çatladıktan sonra canlı kalması 48 saat spermin 72 saat..o nedenle genelde son 10 günde hamiş kalma olasığı düşüktür..ama bu herkes için geçerli değildir..geç gebelik ve erken gebeliklerde oluyor kişi adeti biter bitmez ki ilişkisinde hamile kaldığı gibi adetine 1 hafta kalada hamile kalabiliyor..kaydirigubbakcemile3kızlar bişi sorcam regliye 10 gün kala çalışma yaptık bu ay regl olmayıp hamiş olma durumum ne derecedir sizce bütün kızlardan bilgi isterim :kedi:
cnm bende cok belirti oldu kasikgimda hep sanci oldu adetime 10 kala memelerim cok acriyodu ama ben inanmiyodum korkuyodum baska arkadaslar gibi piskilojik olmasin diye adetime 5 gun kala idrar testi yaptim cift cizgi cikti sonra yine yaptim aynidi sali adetime 1 gun kala yaptim tamamen belirgin cikti cizgiler ve hemen hastaneye ciktim pozitif cikti hamilesiniz dedi kadin iste
iyi olmana sevindim.evet canım ya benim işlerim çok yoğunlaştı çok nadir geliyorum geldiğimde sen yoksun bende özlüyorumm.misafirlerin gittimi