Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol cnm teşekkürler Şenizabyosun, bilgen35, Duru_, huzeyfe, mavi_qozlu, meleksen, nilaykisir, osmaniye80, scuba, vildangel+, yeb2004 herksese neşeli günler...opuyorumnanaktan
bende hemşerim bendeeeeeee :teytey: :teytey:kıslar galiba ben adt oluyom gibi iki üç damla kahve rengi leke geldi bacaklarımda sızlıyor adt oluyuyorum sanırım biliyodum bu ayda olmadıgını bakalım devamı gelcekmii
canım benim hoşgeldin ŞenizBana hoşgeldin diye arkadaşlar hoşbulduk vildan sesin soluğum niye çıkmıyor benim günüm geçti soğan kürü yapıyordum 15 liğini yapmıştım 10 luğuda bilteli 6 gün oldu gelen giden yok sanki adet olucakmışımk gibi karnım ve gögüslerim agrıyor ama bugün test aldım sabah yapıcam ama hiç ümidim yok. Hafta sonu temzilik yapıcam da ondan önce tedbir olarak yapayım dedim bakalım.
Ben geldİİİmmmmm nasılsınız fıstıklar
vildannnn nie konusmuyorsunn canım hemsomm
cnm bende cok belirti oldu kasikgimda hep sanci oldu adetime 10 kala memelerim cok acriyodu ama ben inanmiyodum korkuyodum baska arkadaslar gibi piskilojik olmasin diye adetime 5 gun kala idrar testi yaptim cift cizgi cikti sonra yine yaptim aynidi sali adetime 1 gun kala yaptim tamamen belirgin cikti cizgiler ve hemen hastaneye ciktim pozitif cikti hamilesiniz dedi kadin iste
görümcenide üye yapalım cnm :jeyyar:canım ya görümcem var diğerleri erteledi gelmeyi onun için yazbikliyom görümcem ders calısıyo gizli gizli yazıyom:1ninca:
slm güzel bayanlar nasılsınız bugüün bakalım
canişim anca geldim sayfada kaldım kapatmaya bile fırsat bulamadım iki kızkardeşimle telefondaydık
valla ahize kulağıma yapıştı allahtan işleri varda erken kapattılar alkisalkisalkis
vidangel öle oluyo bende kullandım onu hatta bi gün hapın bitmesine 2tane kala bikaç damla geldi bende ilacı bıraktım bida gelmedi beş gün sonra geldi ara kanama yapıyo yan etkisindede yazıyo zati öpt canım
görümcenide üye yapalım cnm :jeyyar:
a..slm cnm hoşgeldin Şeniz
hmm iyi kurtarmısın kendini canım bende oldum ama sancım başlamadı genelde çok sancılı olur yaradım butun gun ama halenn ayaktayımm bacımm lekeden sonra kırmızılar geldi bendee adt bitsin dr gidiyomm tatlımm inş bişiyim yokturr allahın izniyle sivasa gelme ihtimalimizde var kafamçokkarıştı
meleksenciğim bazı arkadaslar gibi psikolojik olmasın derken küçümsüyomusun onu ögrenmek istiyorum çünkü ben 1 senedir bebek istiyorum ve her ay psikolojik olrak belirti yasıyorum ve bu her adet olduktan sonra bana acı veriyo bunu uzun süre cocugu olmayan biri içinde cok acı bişe anlatabildimmi ve böyle yazışın ikinci yazışın ben bu laftan pek hoslanmıyorum canım anlatabildimmi
yok olmaz o üye yaaaaaaa zannetmem canım:dilcikar:
ist.a mı geliyorsun canım.. gel güzelim :teytey: :teytey:hehe evet :kedi:
sivasamı geliyosunuz ne zaman geliyonuz bacım hihoyyyt hihoyyyt
biz temmuz 22 de istanbula gidiyoz :teytey: düğüne :dance:
sırnaşık şey sırnaşık şey tmm gelmesin keşfetmesin kk yı
hehe evet :kedi:
sivasamı geliyosunuz ne zaman geliyonuz bacım hihoyyyt hihoyyyt
biz temmuz 22 de istanbula gidiyoz :teytey: düğüne :dance: