- 13 Mayıs 2009
- 131
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yeni gelenlere hos geldınız nasilsınız
hoş geldin güzelim..nasılsın?seeeelaaaaam kızlarrr !!!
abyosun, bilgen35, Duru_, huzeyfe, mavi_qozlu, meleksen, nilaykisir, osmaniye80, scuba, vildangel+, yeb2004 herksese neşeli günler...opuyorumnanaktan
aleyküm selam hosgeldin
ay sende iyiki varsın canım benim ayrıca sen iki canlkısın iyi beslenmem lazım hadi düşük degilse canım benim yesene yemegini
aleyküm selam hosgeldin
hosgeldin taaaaatlım nasılsın
evet canım zararlı en iyisini yapıyosun bende ilaç içmedğim sürece gecmiyo maalesef o dahada zaralı ama ne yapim ölücek gibi oluyom 3 gün kendime gelemiyomklava:
abyosun, bilgen35, Duru_, huzeyfe, mavi_qozlu, meleksen, nilaykisir, osmaniye80, scuba, vildangel+, yeb2004 herksese neşeli günler...opuyorumnanaktan
kıslar galiba ben adt oluyom gibi iki üç damla kahve rengi leke geldi bacaklarımda sızlıyor adt oluyuyorum sanırım biliyodum bu ayda olmadıgını bakalım devamı gelcekmii
kıslar galiba ben adt oluyom gibi iki üç damla kahve rengi leke geldi bacaklarımda sızlıyor adt oluyuyorum sanırım biliyodum bu ayda olmadıgını bakalım devamı gelcekmii
normalde benimde bugün leke gelmesi gerekiyordu henüz bişey yok yarına kadar beklicem adet günüm yarın zaten :uhm: