canım iyiyim..sen nasılsın..benimde açık sayfa arada bakıyorum fırsat buldukçaa..kolay gelsin..opuyorumnanaktankızlar benim sayfa açık olucak arada gelip okurum. abyosun canım nasılsın diye sordum ama görmedin galiba... neyse kızlar hepinizi öptüm opuyorumnanaktan
aramıza hoş geldin güzelim..umarım sende en yakın zamanda hamiş kalırsın..kaydirigubbakcemile5çocuk sahibi olmak ne kadar zormuş bir şeyide hayatta çabalamadan elde ediym yawww allah herkese yardım etsin anneme beni 40 yaşında veren allah banada veriri elbette
çocuk sahibi olmak ne kadar zormuş bir şeyide hayatta çabalamadan elde ediym yawww allah herkese yardım etsin anneme beni 40 yaşında veren allah banada veriri elbette
günaydın ve hayırlı cumalar güzelim..hihoyyytbu arada herkese hayırlı cumalar bu mübarek günde dualerımız kabul olur inşallah.
banada dua ederseniz sevinirim. çarşamba günü pregnly yaptırdım bu ay inşallah kavuşurum bebişime:Saruboceq: rabbim hepimize yaşatır inşallah
güzelim scuba nın işleri yoğunmuş bugün öyle demişti..sayfam açık arada yazıyorum diyorudu..ben onun yerinede kocamn öperim seni..opuyorumnanaktan hihoyyyt hihoyyytscuba kız kusuyom bak gunaydın yok bana nerdesin kahvaltimi ediyon
ok canikom yaparım .ama o bebek takvimi.sana süresiz yapim o zamanberyal cnm ya banada meleksene yaptıgın gıbı bı resım yaparmısın ben yapamıyorum
beryal sana özel attım bi bakarmısın canım
gunaydinlar kızlar gunaydin scubacim
scuba kız kusuyom bak gunaydın yok bana nerdesin kahvaltimi ediyon
canım benim üzülme sırayla değilki bebişler ,kimin kısmetiys o hamile kalıyoberyalcim çok düşmüşüm ya 165. sıradayım bekle bekle gelmezki artık:1rolleyes:bide alttaki resmi nasıl değiştire bilirmisin sen bana
eklerim tatlımbeni de ekleyebilirsin
Selamlar.
günaydın canım .
canım benim hoşgeldin cuman mübarek olsun .nohutumda bende kocaman öpüyoruz seni opuyorumnanaktangünaydın güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?a.s.
günaydın güzelim..araöıza hoş geldin..hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
günaydın güzelim..sanada hayırlı cumalar..hihoyyyt
günaydın ggüzelim..iyi sabahlar..hayılı cumalar bol bebişli günler dilerim..hihoyyyt
beryalcim günaydın..iyi sabahlar nasılnız bakalım..nohut ve sen..umarım iyisinizdir..zeyzesi kocaman öpüyor nohutunu..:jeyyar: kıskanma senide öpüyorum..opuyorumnanaktan
gunaydinlar kızlar gunaydin scubacim
günaydın güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?hihoyyyt hihoyyytgünaydın kızlarr. yeni hamişler tebriklerrr
günaydın ve hayırlı cumalar güzelim..hihoyyyt
güzelim scuba nın işleri yoğunmuş bugün öyle demişti..sayfam açık arada yazıyorum diyorudu..ben onun yerinede kocamn öperim seni..opuyorumnanaktan hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?