- 12 Haziran 2009
- 384
- 0
- 43
hoşgeldin sen nasılsına.s.
Hoşgeldin.Günaydınlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin sen nasılsına.s.
hayır yapmadım test.cesaret edemiyorum pek üzülmek istemiyorum.Bir de ben de mide bulantısı gibi ya da herhangi bir belirti de olmadı.Yoksa şüphelenirdim.Keşke öyle olsa ama o zaman sadece lekelenme olmazmı bende iki gün baya kanama oldu diyebilirim ve birden kesildi.neyse belki cesaret edersem yaparım yinede dedğin gibi ihmale gelmez.Tekrar çok sağol yardımların için.Bişey olursa haber veririm :)
herkese günaydınnnn nasılsınızzemuszemus
günaydın güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?a.s.hg kızlar aramızaa.s.a.s.
günaydın güzelim..araöıza hoş geldin..hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytbeni de ekleyebilirsin
Selamlar.
günaydın güzelim..sanada hayırlı cumalar..hihoyyytgünaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
günaydın ggüzelim..iyi sabahlar..hayılı cumalar bol bebişli günler dilerim..hihoyyytcumalarınız mubarek olsunnnn günaydınn nasılsınız
beryalcim günaydın..iyi sabahlar nasılnız bakalım..nohut ve sen..umarım iyisinizdir..zeyzesi kocaman öpüyor nohutunu..:jeyyar: kıskanma senide öpüyorum..opuyorumnanaktangünaydın canlarım .hayırlı cumalarınız olsun .dualarımız kabul olsun inşallah.
nasılsınız.ben ve nohutum iyiyiz .
kahvaltımızı yapıp gelicez .öpüldünüz.
kızlar bu ısmınızın altındakı resımlerı tıckersten bende yaptım ama bu sayfaya yapıstıramıyorum nasıl buraya ısmımım altına koyacagım
okuduysan biliyorsundur limonda hiç bir belirti yok dedi. ama içi rahat etmedi test yaptı pozitif çıktı. lekelenme yerleşme sırasında olur genelde üstüne görmede ise ya adet süresi kısa olur yada kan az gelir. bence yarın sabah ilk idrarınla bak için rahat etsin diye söylüyorum. değilsede üzülme lütfen.
günaydın güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?a.s.
günaydın güzelim..araöıza hoş geldin..hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
günaydın güzelim..sanada hayırlı cumalar..hihoyyyt
günaydın ggüzelim..iyi sabahlar..hayılı cumalar bol bebişli günler dilerim..hihoyyyt
beryalcim günaydın..iyi sabahlar nasılnız bakalım..nohut ve sen..umarım iyisinizdir..zeyzesi kocaman öpüyor nohutunu..:jeyyar: kıskanma senide öpüyorum..opuyorumnanaktan
günaydın güzelim..iyiyim canım..sen nasılsın?kaydirigubbakcemile5slm abyosun hg canım
iyiyim canım..sen nasılsın..nasılsın bugün..kaldı benim 3 günüm..hihoyyyt hihoyyytabyosun canım nasılsın?
kızlar benim sayfa açık olucak arada gelip okurum. abyosun canım nasılsın diye sordum ama görmedin galiba... neyse kızlar hepinizi öptüm opuyorumnanaktan
iyiyim canım..sen nasılsın..nasılsın bugün..kaldı benim 3 günüm..hihoyyyt hihoyyyt