- 24 Mart 2009
- 2.535
- 0
- 37
slm canım nasılsın?
hoşbuldum canım pek iyi sayılmam ama saol iyi sayılırım canım sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım nasılsın?
şu an adetli değilim ki ben gecen ayın 31 de oldum adetli mi gitmem gerek doktora
şu an adetli değilim ki ben gecen ayın 31 de oldum adetli mi gitmem gerek doktora
&ayla&, acrinsu+, beryal+, bilgen35, iltercakir, jonquil07, kekecb, mavi_qozlu+, meleksen, mercanayse+, merv_ecik, NILUFERSAHH, PinkRose, scuba+, yaren35 kızlar merhaba..bu gün ne kalabalığız..yaşasın...ben yemeğimi yedim geldim..nasılsınız...?hihoyyyt
maşallah hep böyle kalabalık olalım kıslar
slm kızlar nasılsınız
canım haklıısn valla..ama her zaman fırsatı olup da nete giremeyen arkadaşlar da olabilir..bunları nasıl bileceğiz..yoksa umut listesi azalsın herkes hamiş kalsın..:lepi: :lepi:beryalcim hiç girmeyen arkadaşlar varsa listede sileleim ozman umut listemizde yukarılara çıkarız:) sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
selam canım..hoşgeldin..nasılsın?hihoyyyt hihoyyytslm kızlar nasılsınız
selam canım nasılsın..hoş geldin..hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytberyal ilter ayla abyosun mercanayse beilgen pink ablam nasılsıznız kıslar
beryalim nohutumdan öpücük istiyomm sans öpücüğü
slm canım nasılsın?
hoşgeldin abyosunummmmm nasılsınnn
maigözlüü sen nasılsın canım neden pek iyi değilsin bişimi oldu
hesapladım 18 inde falan çatlamı olucak yumurtan oyüzden göremeyebilirsin üzülme çokta önemli değil ama insanın hoşuna gidiyor ilerde bebeğin olacak yumurtayı görmek
afiyet olsun tatlım nasılsın yumoşların nasıl oldu yanlış hatırlamıyosam dr kontrele gitcektin galiba&ayla&, acrinsu+, beryal+, bilgen35, iltercakir, jonquil07, kekecb, mavi_qozlu+, meleksen, mercanayse+, merv_ecik, NILUFERSAHH, PinkRose, scuba+, yaren35 kızlar merhaba..bu gün ne kalabalığız..yaşasın...ben yemeğimi yedim geldim..nasılsınız...?hihoyyyt
hg canım ben iyiym sen nasılsınberyal ilter ayla abyosun mercanayse beilgen pink ablam nasılsıznız kıslar
beryalim nohutumdan öpücük istiyomm sans öpücüğü
sağolasın canım benim..nasılsın bakalım..benim yokluğumu aratmadın değil mi..kaydirigubbakcemile5 :1hug: yoksa bendesenin gibi hep buradayım..:lepi:afiyet şeker olsun balım opuyorumnanaktan