Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol arkasaım bilgin içi... ben bu kadar tahlil yapılacağını düşünmemiştim.ben özel hastaneye gidicem bunca tahlil cok pahalıya gelicek heralde sen nerde yaptırdın özelde mi? devlet hastanesinde mi arkadsım opuyorumnanaktan
&ayla&+, ALARA1983, burcinn, dil_nur+, limonnnnn, mercanayse+, peri38, scuba
selam ben geldim hemen geri gidecem
kaplıcaya gidiyoruz az sonra kaynanam aradı seni alalım dedi :))
&ayla&+, ALARA1983, burcinn, dil_nur+, limonnnnn, mercanayse+, peri38, scuba
mrb kızlar...canım çok sıkkın sizinle paylaşmk istedim..geçen ay yumurta geliştirici hap ve çatlatma iğnesiyle hamile kalamdm adetn 12.günü 2 tane18mmdi biride küçüktü...bu ay çatlamayan yumurta old için hap kullanamadım..az önce doktordn geldm çatlamayanda çatlamış kist olmamış ama adetimin 10.günü bugun yumurta 11 mm'mş.doktor yumurtlamada problem var çok yavaş dedi yara falanda varmış.ama benim anlamadıgım hap kullandıgımda 12.gün 18mm ise kullanmayınca 10.günde 11 mm olması bana çok kötü gibi gelmiyor ama doktor çok olumsuz konuştu.daha büyüme ihtimali yokmu 18 olmazmı dedim bu ay için çok düşük iht old söyledi.siz bu konuda ne düşünüyorsnz?doktor çok canımı sıktı
tatlım bunların çok olduğuna bakama sen bir kan bide idrar örneği vericeksin. bede özele gidiyorum zaten devlette yaptırın diyor onlarda çünkü çok pahalı yarısı bile 500 civarı tutuyordu. ben şöyle yaptım 3. günü sabah aç karnına burdaki devlet hastanesine gittim. ordaki lab.da yapılabilenlerin hepsini yaptırdım. diğerleri için ertesi sabah özel bir lab buldum. sonuçlar çıkınca druma faxladım çünkü izmirde. aaa bide ilk defa gidiyorsan smear testi yapıcaktır onun örneğini muayne sırasında alıcağı için orda yaptırmak zorundasın. benim gittiğim yer baya pahalı diyorlar. muayne ve smear için 160 tl ödemiştim ocak ayında. bazı özel hastanelerde ssk da geçiyor hem artık karnen olması gerkmiyor kimliğini götürmen yeterli bi araştır gitmeden
canım çikolata hergün yeme .ama canın çok istrese küçük parça ye .çünkü bebeğe faydası yok am sana çok kilo yapar.sen bol bol su iç.taze sebze meyve ye abur cubur faydalı değil.beryal cnm cikolata asiri yemek cocuga zararlimi acaba veya hamilelik ilerledikte cikolata yemek tansiyonu kaldirirmi gerci doktor soylerde ben sanada sorim
folik asiy kullanman iyi .ama senin dururmuna bakacak doktorun eğer sende bir şey yoksa eşinden sperma testi isteyebilir.senin yumurtlama sorunun falan varsa hormon testleri yapar ve yumurtlamana yardımcı ilaç verebilir.ama önce muayne olman gerek alttan.bedne siteye yeni üye oldum hamile kalmayı düşünüyorum hafta sonu doktora gidicem folik asit kullanılması gerektiği için baska ne istiyo test olarak doktor bilen varsa yazsın arkadaslar cok merak ediyorum süprizzzzz
canım benim gelevcek meleğin sabret az daha :1hug:slm kızlar bende bugün 25 'e girdim birsene bir ay 4 günlük evliyim allah daha uzun seneler nasip eder işallah 7 aydır korunmuyoruz ama hala bebiş gelmedi çok canım sıkılıyor
mrb kızlaropuyorumnanaktan
skuba cnm zaten 11.20 uyandim hemen kahvalti etim sizle konusurken ama bu arada 6.30 ta sabah esimle yine yedim bisiler ben ac birakirmiyim bebisimimi
pericim hayırlısı olsun valla ben hiç sormuyorum kafaya takmamak için bşi bilmyorum öğrenmekte isatemiyorum hatta ilter bana kızıyo:) ama ne bileyim sanki bilince daha çok kafaya takılıyo gibime geliyo
hani bize selam hımmmklava:&ayla&+, ALARA1983, burcinn, dil_nur+, limonnnnn, mercanayse+, peri38, scuba
mrb kızlar...canım çok sıkkın sizinle paylaşmk istedim..geçen ay yumurta geliştirici hap ve çatlatma iğnesiyle hamile kalamdm adetn 12.günü 2 tane18mmdi biride küçüktü...bu ay çatlamayan yumurta old için hap kullanamadım..az önce doktordn geldm çatlamayanda çatlamış kist olmamış ama adetimin 10.günü bugun yumurta 11 mm'mş.doktor yumurtlamada problem var çok yavaş dedi yara falanda varmış.ama benim anlamadıgım hap kullandıgımda 12.gün 18mm ise kullanmayınca 10.günde 11 mm olması bana çok kötü gibi gelmiyor ama doktor çok olumsuz konuştu.daha büyüme ihtimali yokmu 18 olmazmı dedim bu ay için çok düşük iht old söyledi.siz bu konuda ne düşünüyorsnz?doktor çok canımı sıktı
tesekkür ederim scuba. ilk kez gidicem doktora bakalım artık.bende kimlikle gidiyorum zaten karnem yok ssk ile anlasmalı gideceğim yer... 1yıllık evliyim bi kac ay sonra düşünüyoruz bebiş onun için ilk gideceğim kaydirigubbakcemile5
ilk kez doktora gidince alttan mı muayene ediyo arkadaslar ya ben hiç sevmiyorum o masaya cıkmayı. bi ke mantar oldugunda cıktım simdi de mi çıkıcam ya offfmafoldumben