- 17 Mart 2008
- 1.927
- 13
- 43
selam arkadaşlar nasılsınızz
slm canım hg gittinmi kontrolea.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar nasılsınızz
arkidişler,bendeniz iki bebikimi kaybettim,.ilki bir aylık,ikincisi iki aylıkken düşük yaptım.:gitme:mafoldumben mafoldumbeninşallah üçüncüde bebikim benden ayrılmaz,.benimle kalır,.:sinifsinif: :sinifsinif:
çatlayanlara bakmak için kontrele çağırmadımı benimki gel bakalım çatlamışmı çatlamamışmı bi baklım demişti neyse gene sen ümidini kaybetme canımevet canım benim yumoşum öyle büyüdükü 11.günümde 21,3 ,13.gün 27,8 olmuş..valla çatladı mı bilmiyorum adetime 5 gün var..bekliyorum..işallah adet olmam diye..ama doktorunda bu ay fazla umudu yok sanırım adet olunca gel dedi..:bbo: fisfisfis
arkidişler,bendeniz iki bebikimi kaybettim,.ilki bir aylık,ikincisi iki aylıkken düşük yaptım.:gitme:mafoldumben mafoldumbeninşallah üçüncüde bebikim benden ayrılmaz,.benimle kalır,.:sinifsinif: :sinifsinif:
meleksen cnm kusura bakma senin adına sevindim dalgınlığıma ver hem topik te ne tebrik nede halay havası var nasıl anlamamı bekledin bilmiyorum ama allahım kucagına almayıda nasip etsin tebrik ederim
inşallah canım. düşüklerin sebebi bellimi?
selam canım hoşgeldinslm kıslarr
canım benim afiyet olsun&ayla&, acrinsu+, beryal+, bilgen35, iltercakir, jonquil07, kekecb, mavi_qozlu+, meleksen, mercanayse+, merv_ecik, NILUFERSAHH, PinkRose, scuba+, yaren35 kızlar merhaba..bu gün ne kalabalığız..yaşasın...ben yemeğimi yedim geldim..nasılsınız...?hihoyyyt
canım arada da olsa giren oluyo .nasıl silim ki ayıp olur :çok üzgünüm::çok üzgünüm:beryalcim hiç girmeyen arkadaşlar varsa listede sileleim ozman umut listemizde yukarılara çıkarız:) sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
slm kızlar nasılsınız
canım yaa dün öğrendik zaten geçmişi okumadıysan nerden bilcen dimi tatlım
amin canım inşallah benim bebeğimin ilki 7 hf ikincisi6 haftalık şimdi 3. hamileliğim 5 hf buda düşüyor hamile kalırsın inşallah ve bebişin sıkı sıkı tutunur sana
birsürü tahlil yaptırdım.sonucunda kan pıhtılaşması çıktı,.doktor bidaha hamile kalırsan hergün iğne vuralacaksın dedi,.:ecrin_bebek: mafoldumben
yetiştim gari....:1hug: delikafaduldenaratırmıyım hiç parmaklarım ağrıdı yazmaktan sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yok canım gecmişi okumadım okusam haberim olurdu sanırım küstü bana ama bende iyi deildim yani girdiğimden beri yazıyom hangi ara gidip okuyum geçmişi dun girmedim sayfalar gecmiş onunlamı uğrascam dedim nede olsa bişi olursa topikte sölerler die okumadım canım ben şu üç gun bi acayipim anlatamam koçiş bile kızıyo ne oluyo sana böle neyin var falan dio yani iyice bi gerginlik var bende o yusden arkadaslar lütfen beni mazur görün
oyyyy öper hemen teyzesiberyal ilter ayla abyosun mercanayse beilgen pink ablam nasılsıznız kıslar
beryalim nohutumdan öpücük istiyomm sans öpücüğü
güle güle :a015:sağol bilgilerin için masallah siz doktor olmusunuz nerdeyse ben hiç bişey bilmiyorum demek valla :kedi: ben cıkıyorum simdi gene girerim keske daha önce bulsaydım da üye olsaydım buraya cok güzelmiş burası tekrar grsrz arkadaslar hepinize iyi günler :teytey:
selam canım nasıl geçti kontrolünselam arkadaşlar nasılsınızz
inşallah canım .arkidişler,bendeniz iki bebikimi kaybettim,.ilki bir aylık,ikincisi iki aylıkken düşük yaptım.:gitme:mafoldumben mafoldumbeninşallah üçüncüde bebikim benden ayrılmaz,.benimle kalır,.:sinifsinif: :sinifsinif:
Kızlar pardon yemek geldİ ondan yazamadım
sağol canım benim..:1hug:selam canım hoşgeldin
canım benim afiyet olsun
canım arada da olsa giren oluyo .nasıl silim ki ayıp olur :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
selam canım gittinmi doktora