cevap yazıp ilgilenenlere çok teşekkür ederim..çok yıkıldım yaa,acayip heves etmiştim umarım haftaya zamanı geldiğinde de pozitif çıkar testim..bunaldım,yoruldum artık..
canım iğneden 17 gün sonra yapılıyo test en net sonuç o zaman çıkar.
MELEKSEN BU ARADA SENİ DE ÇOK ÇOK TEBRİK EDERİM.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH..
canım eczaneye hemen git folik plus istiyorum de.folik plus içtim ben en etkilisi o.cnm bu ilac bana bebeye zarar vermez dimi beryal falan kızlar kulanıyomu bu ilaci acaba
folik plus diyceksin canımfolic asid mi diyeyim ezcanedeki kadina cnm
hoşgeldin canımbenide alin kizlar araniza bende hamis olmak istiyorum
benim eşimde lazaaaaa benim eşimde laz nerelisin aslen?
gunaydina.s. kızlar esimi ise gonderdim ben yişne yatayiim uyaninca gorusuruz
ne güzel sizin gelin oldum .beryalcim sende bize gelin geldin o zaman. bana dr um folbiol verdi farklımı ki ikisi hemde yarım
günaydın kızlar 126. sıraya yükselmişim arkadaşlarıma çalışmaları için teşekkürler bu gidişle 6 ay sonra çıkarım üstteki sıraya sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey. ay çok keyifliyim bugün :sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt:dance::dance:
GÜNAYDIN kıslaaarrrr.geçmişi okuyodum görmedim.hepinize günaydın.birazdan doktora gidicem kontrolüm var.inşallah hayırlı haberler alırım...
bende 70. sıradayım..yaşasın..:dance: süprizzzzz:sm_cool: :sm_cool: 70 oldum ama iş bitmedi hala..delikafadulden:roflol: :roflol:sırnaşık şey sırnaşık şeyalkisalkisalkisgünaydın kızlar 126. sıraya yükselmişim arkadaşlarıma çalışmaları için teşekkürler bu gidişle 6 ay sonra çıkarım üstteki sıraya sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey. ay çok keyifliyim bugün :sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt:dance::dance:
günaydın canım..iyi sabahlar..nasılsın?a.s.günaydın kızlar nasılsınızz
günaydın canım .hayırlı haberler getir bize.yaramaza da el salla bizim için
canım sen vitamin ne kullanıyorsun bu aydan sonra elevit diye bir ilaca başlaman lazım doktoruna sor istersen .
GÜNAYDIN kıslaaarrrr.geçmişi okuyodum görmedim.hepinize günaydın.birazdan doktora gidicem kontrolüm var.inşallah hayırlı haberler alırım...
şekerim keyifin yerinde olmasına çok sevindim
bu keyfi neye borçluyuz .yoksa eniştem sabah çok mu öptü seni :jeyyar::jeyyar:
günaydın. inşallah canım güle güle git güle güle gel
günaydın kızlar nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?