- 23 Nisan 2009
- 1.653
- 0
stresli,gergin,beklemede..ama allaha şükür iyiyim:) :lepi:günaydın gülüm bomba gibiyim sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
stresli,gergin,beklemede..ama allaha şükür iyiyim:) :lepi:günaydın gülüm bomba gibiyim sen nasılsın?
günaydın canım iyiyim nasıl olayım ya kafam karışık birazgünaydın canım..iyi sabahlar..nasılsın?a.s.
günaydın cnaım yok araştırmadımda kafam iyice karşıtı şimdi size bir soru soracamgünaydın fıstığım şu üstüne görme konusunu araştırdın mı canım
günaydın canım iyiyiz sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınızz
canım işte en son bir ayu önce gitmiştim.bir ay sonra gel kullanacağın ilaçlara başlıcaz demişti.vitamin demir falan heralde işte.bide cuma günü yola çıkıcaz tayin çıktı ya tekirdağa.ama eşim annemle beni izmire bırakıp dönücek.bide onu sorcam doktora seyahat tehlikelimi diye bakalım birazdan çıkarım hayırlısı olsun inşallah...
stresli,gergin,beklemede..ama allaha şükür iyiyim:) :lepi:
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
nohutumdan kocaman öpücük sana teyzesiopuyorumnanaktan
canım demir ilacı ve elevit verecek sanırım .
sen ön taraflarda otur otobüsle gideceksen .arkalar çok sarsar.
günaydın beryalcim nasıl olayım ya bildiğin gibi kafam karışık biraz yaa yarın dr gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacakgünaydın canım iyiyiz sen nasılsın
nohutumdan kocaman öpücük sana teyzesiopuyorumnanaktan
bende bugün test alacağım..ama kaç gün sabrederim bilemem..22 de adet olcam..offf ne zor şey beklemek..:) adet olacakmışım gibiyim yaa..hayırdır...kafamçokkarıştıberaber sayıcaz gülüm. şimden test istedim 2 tane almış nasıl olsa dayanamaz günün gelmeden yaparsın diyo. ya bu adam beni tanıyormu ne? 23üne kadar sabredip yapıcam ben aslında 26 sını beklemem lazım en az. ama biliyorum bekleyemem. sen ne zaman yapıcaksın
allah mutluluğunu daim etsin canımenişten her sabah öper bi kere unuttu işten geri geldi kaydirigubbakcemile ne biliyim bi mutluluk var içimde meleksene çok sevindim ondandır heralde.
canım bilmiyorumki eçmiş zaman folik plus tek ama .beryalcim folic plus kaç mg lık
dualarımız seninle tatlımkıslar ben hastaneye gidiyorum .gelince görüşürüz.byee.dua edin banaaa
git anım için rahat etsingünaydın beryalcim nasıl olayım ya bildiğin gibi kafam karışık biraz yaa yarın dr gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak
bende nohutumu öpüyorum kocaman canım o benimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende bugün test alacağım..ama kaç gün sabrederim bilemem..22 de adet olcam..offf ne zor şey beklemek..:) adet olacakmışım gibiyim yaa..hayırdır...kafamçokkarıştı
beryalcim görmedin heralde sorumu ben buldum folic plusın
Formülü :
Folik asit 0.174 mg,
kalsiyum 666.670 mg,
D3 vitamini 1.200 mg.
folbioldeyse 5mg folic asid var oyüzden yarım bile alsan daha fazla folic asid almış oluyorsun
folic plus multi vitamin mineral kombinasyonu olarak geçiyor.
tabii en güzeli kendi dr umuzun verdiğini kullanmak fikir olsun diye yazdım
tatlım ben kullandım bitti zaten .
çünkü o ilacı ilk 3 ay alıyorsun ben şimdi elevit içiyom doğuma kadar içicem eleviti.
ve demir hapı içiyorum .
Canlarımm ben geldimmmm çok iyimmm siz nasılsınızzz sayfa açık ama yazamayabilrim sizi çokkk seviyorum canım kardeşlerim benim
selam kızlar nasılsınız hayırlı günler
hoşgeldin canım iyi olduğuna sevindimcanlarımm ben geldimmmm çok iyimmm siz nasılsınızzz sayfa açık ama yazamayabilrim sizi çokkk seviyorum canım kardeşlerim benim
hoş geldin vildancım nasılsın cnaımgünaydın kızlarr
mercanayşe napıyon cnm dün aşılaman olmuş
hadi hayırlısı inşallah tutar cnm