cvplarınız cok teşekkür ederim çıkmam lazım ev işi yapıyorum hafta sonu yatılı misafirim var görüşürüz kıslar kendinize iyi bakın allaha emanet olun
sende canım kolay gelsin güle güle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cvplarınız cok teşekkür ederim çıkmam lazım ev işi yapıyorum hafta sonu yatılı misafirim var görüşürüz kıslar kendinize iyi bakın allaha emanet olun
canım ayın 18 adt gunum dr gidecegım gunde 18ı idrar yaptırabilirsem yaptırrım inş yaptırrım saat 10da evden çıkıcam saat iki ye çeyrek kala randevum
selam canım ismim şirin evet klomen kullandım 2 ay kist yaptısonra kistin gitmesi için 2 ayda doğum kontrol hapı kullandım,kistim gitti şükür bu ayda çatlatma iğnesi oldum adetime 5 gün kaldı bakalım bekliom canım
BERYALcim takvim için tekrar teşekkürler.belki çok önemli değil ama 2months 20days olması lazım.değiştirmemiz mümkünmü.önemli değil ama bende ordan takip ediyorumda ondan.şimdiden teşekkürlerr
hoşgeldin canım. son adet tarihine göre ayarlanmıyormu bu takvim nasıl 2 farklı gün olurki
yok canım öyle değil ya.dün ben beryale tam gün vermemiştim sadece 11. haftadayım dedim oda öyle yazmış tarihe ben takvim yapacagını bilmiyordum oyüzden daha dün yaptı saolsun zaten.bende ondan dedim değiştirsek olurmu diye.
Merhaba arkadaşlar.Siteye yeni üye oldum çok faydalı bilgiler var,herkeses teşekkürler.Ben de kısmet olursa hamile kalmayı planlıyorum.yarın dr gideceğim,kontrol amaçlı.ama henüz kendime devam edeceğim bir jınekolog bulamadım.Bakalım Allah kısmet edecek mi?herkesin gönlüne göre cersin,tedavi olan arkadaşlar en kısa zaman da hamile kalırlar umarım.
saol canım benim ilgilendiğin içinnntmm canım şimdi anladım beryalcim görünce değiştirir
iyiyim bende canım işleniyorum evde arada geliyorum epey yazmışsınız maşallah size öpüyorum canıma.s.hoşgeldin ben iyiyim canım sen nasılsın?
oohh keyfine bak canım gez toz öpüyorum çok:1hug:hoşbuldum cnm Şeniz
kızımı dışarı gönderdim biraz bisiklet sürsün spor olur
az sonrada ben annemlere giderim belki hiç canım gitmek istemiyo ama mecbur gidecem
hoşgeldin canım burası çok güzel seversin inşşa.s.Merhaba arkadaşlar
Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum
Merhaba arkadaşlar.Siteye yeni üye oldum çok faydalı bilgiler var,herkeses teşekkürler.Ben de kısmet olursa hamile kalmayı planlıyorum.yarın dr gideceğim,kontrol amaçlı.ama henüz kendime devam edeceğim bir jınekolog bulamadım.Bakalım Allah kısmet edecek mi?herkesin gönlüne göre cersin,tedavi olan arkadaşlar en kısa zaman da hamile kalırlar umarım.
slm arkadaşlarrrrr
selam canım .takvim yapılırken sat tarihini yazıyosun bilgisyar otomatik hesaplıyo canım merak etme.yani senin hesabına göre daha geç oluyo birde şu varki sen hafta hesaplıyon takvim ay olarak alıyo.benimde 23 haftalık ama orda 5 aylık yazıyo aslında nerdeyse 6 ayım bitiyo benim merak etme sorun olmaz tatlım.BERYALcim takvim için tekrar teşekkürler.belki çok önemli değil ama 2months 20days olması lazım.değiştirmemiz mümkünmü.önemli değil ama bende ordan takip ediyorumda ondan.şimdiden teşekkürlerr
kızlar slm beryal cumayı beklememe gerek kalmadı adetim başladı biraz önce of çok kötüyüm ya of allahım yamafoldumbensenağlama
kızlar bilgen35 nerde çok merak ettim onu dün kanaması olmuştu inşallah bir sorun yoktur.
http://www.mytickerz.com/tickers/q2aezf3jb1cibfjl.png
yaren35 yaptım tatlım takip edebilirsib burdan .al bunu yapıştır dünkü dediğim yere.