- 26 Ocak 2009
- 8.121
- 36
beryal+, mavi_qozlu+, meleksen, scuba selam kızlar
ne kadar az kişi var topikte :)) diğer kızlar nerde acaba
hoşgeldin canikom nasılsın .
kızın tatilde artık sana vermez pc yilülülülülülü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beryal+, mavi_qozlu+, meleksen, scuba selam kızlar
ne kadar az kişi var topikte :)) diğer kızlar nerde acaba
hiç kullanmadığım için yardımcı olamıycağım üzgünüm canım ama belki bilgisi olan birileri çıkar
selam kızlar tünaydın nasılsınız
hoşgeldin canikom nasılsın .
kızın tatilde artık sana vermez pc yilülülülülülü
beryalcimm sana bişi soracaktım gittinmi tatlımm
saol cnm cnm ben gecen ay kan testi yapmistim kan testini zarfta veriyolar ben evde acarim esime pozitifse sakala negatif yine der uzgun olurum sonra supriz yapar gerceyi soylerim
Merhaba arkadaşlar
Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum
sor şekerim burdayım .
ayrıca resim yorumun için teşekkür ederim
hosgelmissennn canimmmzemuszemusMerhaba arkadaşlar
spor bahane dimi ben söyliycem kızına annen seni dışarı yolluyo kendi burda takılıyo diycem .lülülülülülülülülülülülülülülülülülühoşbuldum cnm Şeniz
kızımı dışarı gönderdim biraz bisiklet sürsün spor olur
az sonrada ben annemlere giderim belki hiç canım gitmek istemiyo ama mecbur gidecem
Merhaba arkadaşlar
scuba cnm bugun annemler giti 3 gun burdadi gitiler yine suprizi onlarada yapamadim ama annem tuturmus sen hamilesin yuzun deyismis gozunden anlasiliyo diye dilim vala diyom anlatiyom yok diyo hamilesin diyo:kedi:
canım ben persembe gunu dr gidecegim ama bileğim için ortopediye yani ama film filan isterse ne yaparım ben bide tam adet gunumde eğer adt olmazsam o gun dr randevum var böle denk geldi bir aydır almak için uğrasıyoz koçiş sonunda almıs ama taa gele gele benim adt tarıhıme denk gelmiş ben ne yapcam film isterse emar istersee iki gundur kafam buna takılıyo yaa
Merhaba arkadaşlar
ya kızlar sıcaktan sizi cok uyku basiyomu sıcaktan zor duruyoz uyuku basiyo beni birde esimi sabah erken geciriyorum ya ondan mi acaba
gerci bende bu ay yok bebiş benim düşüncemle buyuk ihtimal gidecegimiz hastanede sadece kemik uzerine yoğunlaşmıs bi hastane yani çok iyi uzmanlar varmıs o yusdenn orda kan testi yaptırmak istesek yaptıramayız sanırım bilmem dr yaparmıı