kızlar bilgen35 nerde çok merak ettim onu dün kanaması olmuştu inşallah bir sorun yoktur.
bende çok merak ediyorum açıkçası korkuyorumda inşallah iyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bilgen35 nerde çok merak ettim onu dün kanaması olmuştu inşallah bir sorun yoktur.
çok şükür iyiyim betahcgem acıcık birşey yükselmeş doktor ilaçları kullan dedi 7gün istirahat yazdı perşembe günü tekrar baktırıcam açıkçası çok ümitli değilim ama bakalım
çok saol tatlım inşallah hep beraber Şeniziltecim doğum günün kutlu olsun nice seneler
saol canım benim amin cnaım inşallah acıkcası yüce rabbim bana süpriz yapar hediyemi gönderir dedim ama olmadı bu ayda nasip değilmiş ellebt yüce r,yaradanımın vardır bir bildiğiiltercim doğum gunun kutlu olsun dilerim gönlünden gecen herseyi yasarsın bu sene içinde nice senelere rabbim sanada hayırlı evlat nasip etmesini dilerimm öptüm kokulu kokulu
çok şükür iyiyim betahcgem acıcık birşey yükselmeş doktor ilaçları kullan dedi 7gün istirahat yazdı perşembe günü tekrar baktırıcam açıkçası çok ümitli değilim ama bakalım
inşallah bebişe bişey olmaz sen içini rahat tutki oda senden güç alsın.ne kadarlık bebişin
hoşgeldin güzelim.hihoyyyt hihoyyyt a.s. .bende şimdi girebildim..sabah beri çek giriyorum..:) çok yoğunum hafta başı ya..kaydirigubbakcemile5a.s.slm kızlar ben geldim nasılsınız
yükselmesi kötü bir şeymiymiş ki bilmiyorumda canım kusura bakma. bolbol dinlen ümitsizliğe kapılmamaya çalış canım olumlu düşünmeye çalış canım.
hoşgeldin güzelim.hihoyyyt hihoyyyt a.s. .bende şimdi girebildim..sabah beri çek giriyorum..:) çok yoğunum hafta başı ya..kaydirigubbakcemile5
selam kızlar,hepinize selam , hepinizi öpüyorum , keyfiniz yerindedir umarım.bilgen35 çok gçmiş olsun allah bebişini sana bağışlasın, bol bol dinlen.Ben cumartesi çatlatma iğnesini vurdurdum ve bugün kontrole gittim ,çatlamış bitanecik yumoşum,umarım inşallah bu sefer olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin:Saruboceq:
yükselmesi iyi birşey bebeğin tutunduğunu gösteriyor ama benim şuan 200 falan olması lazımken 92daha:çok üzgünüm: