- 19 Mayıs 2009
- 2.137
- 2
merhaba ii geceler hanımlar benide alırmısınız aranıza bende 9 senedir bekliyorum bir bebiş çok zorrr Allah herkesin yardımcısı olsun
Almaz olurmuyuz kader arkadaşım hoşgeldin sefalar getirdin a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ii geceler hanımlar benide alırmısınız aranıza bende 9 senedir bekliyorum bir bebiş çok zorrr Allah herkesin yardımcısı olsun
merhabalar kızlar
merhabalar kızlar
rahatsın dimi ayaklarını uzat yaslan öyle oku madem birtanem a.sya bende ha bire okuyorum ağrım biraz rahatladı eşim uyudu bende oturuyorum şimdi sizin yazdıklarınızı okuyorum
merhabalar kızlar
rahatsın dimi ayaklarını uzat yaslan öyle oku madem birtanem a.s
ben çok yorgun hissediyorum kendimi ve artık çok yıprandım öyle hissediyorum buda düşerse bırakırım sanırım herşeyi artık
ben çok yorgun hissediyorum kendimi ve artık çok yıprandım öyle hissediyorum buda düşerse bırakırım sanırım herşeyi artık
skuba cnm sen hakli cikicaksin bence yureyin dogru hisediyo sari akintim var memelerim cok kotu aciyo ve kabarti uclari 3 gun sonra insallah ben dil tum arkadaslar hamis olur dileyim
doğru güzel şeyler düşün lütfen herşey güzel olsun hayırlısıyla kavuş bebişlerine
çok zor çünkü 9 seneöle zor geçtiki anlatamam pazartesi yeniden başlıcam ne olur dua edin bana
bu kez olsun artık ALLAHIM NE OLUR BEBİŞİMİ VER BANADA
skuba cnm sen hakli cikicaksin bence yureyin dogru hisediyo sari akintim var memelerim cok kotu aciyo ve kabarti uclari 3 gun sonra insallah ben dil tum arkadaslar hamis olur dileyim
Laparoskopi yaptırmadım canımduru laparoskopi yaptırdınmı canım