Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanımmmmmmmlarrrrrr ya ben uyuyamıyorum. çok heyecanlıyım. ya acaba hamilemiyimdir. 2 gün kaldı. ama beklemek çok zor. ama hiç belirti yok.aksine her adet dönemimde asabi oluyodum. nedense acayip bi neşe var içimde. arada bi kasıklarım batıyo. karnıma sancı giriyo o kadar. bide ayaklarımı toplayıp oturduğum zaman sağ kasığımda bi baskı hissediyorum. bilmiyorum benmi kendimi dinliyorum. yoksa hamile olduğumu düşünmek mi istiyorum. bilmiyorum ki offfffffffffff çok heyecan yaptım.....
aynı benim durumumdasın canım bende öyleydim yarın git bi özel polk betahcgne baktır 10-15 tl civarı birşey
evet canım düşmesse eğer hamileyimhihoyyyt
allah hakkında hayırlısını versin canım benimde hiç bir belirtim olmadı kasık ağrılarım bel ağrılarım bıçak gibi karnıma giren krampların dışında eşim dedi sen kesin hamilesin yok dedim adet olucam ama hamile çıktım önemli değil farketmemiş olabilirsin
evet şekerim çabuk eşinin yanına çalışın çalışın da nohutuma kardeş getirin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar beryalcim ödev verdi benim çalışmam lazım size iyi geceler kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.
amin canım benimaminnn hepimize tatlım.Allah bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bende varım kızlarrr
kızlar günaydın iyi pazarlar..umarım herkes iyidir.
bilgencim tebrik ederim:teytey::teytey::teytey: çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. sağlıklı,huzurlu,rahat bir hamilelik geçirmeni dilerim. darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah.