slm cnaım iyi diyelim iyi olalaım çok başım ağrıyorslm iltercim nasılsın görüşemedik kaç gündür
geçmiş olsun canım hayırlısı olsun üzme kendini bende napıyım yaz temizliğine devam benimde eşim bugün rahatsızlanmış şimdi geldi yatıyo işe giderken rahatsızanmış hastaneye gitmiş bana söylemedi gelene kadar duyunca çok kötü oldum rabbim eşlerimize sıhhat versin ayrımasın bizi onlardanslm cnaım iyi diyelim iyi olalaım çok başım ağrıyor
bu arada ben test yapmıştım gecenlerde hamiş değilim gerçi daha günüme var ama adetim gelecek gibi geliyor ama çok kötüyüm heryerim ağrıyor 1 saat öncesi çok fanalaştım şimdi topaladım biraz yemek yapmaya çalışıyorum bir yandand abakayım dedim sen nasılsın
amin canım allah başımızdan eksik etmesin canımgeçmiş olsun canım hayırlısı olsun üzme kendini bende napıyım yaz temizliğine devam benimde eşim bugün rahatsızlanmış şimdi geldi yatıyo işe giderken rahatsızanmış hastaneye gitmiş bana söylemedi gelene kadar duyunca çok kötü oldum rabbim eşlerimize sıhhat versin ayrımasın bizi onlardan
gunaydin aydin kızlar okuyan kızlar yardim edin sabah idrar testi yaptim 1 cizgi belirgin ikinci cizgise cok belirgin dildi ama vardi adetim 17 sinde sizce bisi varmidir heycan basti az okuyunca yazin bisi ola bilirmi diye dusunuyorum:uhm:
gunaydin aydin kızlar okuyan kızlar yardim edin sabah idrar testi yaptim 1 cizgi belirgin ikinci cizgise cok belirgin dildi ama vardi adetim 17 sinde sizce bisi varmidir heycan basti az okuyunca yazin bisi ola bilirmi diye dusunuyorum:uhm:
canım bende ösledim sizlrimerhaba kızlar nevar ne yok....beryalcim hiç görüşemiyoruz tatlışım nohutum neyapıyor özledim çapkınımı yaaa iyi bakıyormusun annesi?????
chen hamişlik nasıl gidiyor..en taze annemiz sensin galiba dimi canım
nohutumda seni öpüyoo opuyorumnanaktanh.b. canım
çapkınım bitaneeeeemmmm teyzoşun kocaman öptü seni balımŞenizŞeniz
nerdesin canım ne zamandır görüşemedikiyi akşamlar kızlar
selam canım hoşgeldinslm kıslarr üç gundurr giremedimm sinirlerim tepeme çıktı yaaa pcde sorun vardıı ayy ne gunlerdi ama
neyse artık inş bugunlerde daha iyi girerim bi sorun çıkmazsa
off kimsede yok(
günaydınlar kızlar Çok üzgünüm çoook bu sabah test yaptım malesef tek çizgi çıktı ümitliydim ama olmadı senağlama nasip tabi herşeyin hayırlısı ama daha adetde olmadım anlamadım ben bu işi yaa bugün 8. gün oluyo günümden geçtim yaaa işte böyle kızlar :çok üzgünüm:
günyadın kızlar nasılsınız
ben pek iyi değilim senağlama çünki çok ağrım var dün işten izin alıp eve gittim ama okadar kötü oldum ki yatak döşek yattım kalkamadım ayağımı bile kıpırdadamadım okadar kötü oldum yani
sonra annemler ağrı kesici getirdiler onu içtim biraz ağrılarım hafifledi ama halen içten içe devam ediyor
bu arada kırmızılarıda gördüm gece o ağrıların hepsi adet ağrısıymış sanırım ben çok üşüttüm o yüzden böyle oldu banaklava:
kızlar bilgen 35 te hamile dün haber geldi .
haydi halaya:teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?