- 14 Mayıs 2009
- 631
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim gittim dr pek iyi değil bende araştıma içindeydim aydında bir yer var ayşe gidiyor çokta güzel bende bu ay oraya gitmek istiyorumhoşgeldin ayşecim
ilter canım senin sürekli gittiğin drun varmı bende yakınlarda bulamadım.izmirde irenbeye gidiyorum şimdilik.
inşallah halayını çekeriz canım nedne test yaptırmadım baya geçmişkızlar bende çatlatma iğnesi oldum en son mayısın 5 adet olmuştum dahada gelmedi inşallah hamile kalmışımdır meraktan ben çatlıcam şimdi dua edin olurmu
güle güel canım öptümmhaklısın. kızlar .ıkıyorum benim doluuu işim var görüşürüz. dikkat edin kendinize...yerimseniben
kızlar bende çatlatma iğnesi oldum en son mayısın 5 adet olmuştum dahada gelmedi inşallah hamile kalmışımdır meraktan ben çatlıcam şimdi dua edin olurmu
nede nette yaptım 14 çıkıyorum cnaım bekiyelim bakalım ne olcak rabbim neylerse güzel etler herşeyde vardır bir hayır ben umutluyum olmazsada olmaz herşeye rağmen mutluyummcanım sen 15-16.sı gibi adet olma lazım..senin adet adetin döngün 33-34 gün sürüyor çünkü..
canım benim..geçen ayda bende senin gibiydin hatta normale görede 4 gün gecikmişti..aynı belirtiler vardı..teset yapacaktım sabah 1-2 damla pembe renkte geldi bekleyeyim dedim.1 gün sonra normal şekilde adet oldum canım..inaşşalh sen olmazsın da hamişsindir güzelim..kaydirigubbakcemile2
canım büyük ihtimalle hamilesindir 37 gün olmuş önceki adetini hesaplarsan normalde bu ay 2-3 haziaran gibi olman llazım yanılmıyorsam..test yaptın mı..ne zaman yapacaksınhihoyyytkızlar bende çatlatma iğnesi oldum en son mayısın 5 adet olmuştum dahada gelmedi inşallah hamile kalmışımdır meraktan ben çatlıcam şimdi dua edin olurmu
amin canım allahım kimseye aratmasınCanlarım ilk çocuğum 3.5 sene sonra kendiliğinden oldu rabbim verdi ondan sonra hiç korunmadım şimdi kızım var rana adında 9 yaşında 2. Için doktor doktor gezmekten bıktım tedaviye başladım bakalım tekrar ama artık bıktım kızlar rabbim aratmadan versin herkese
canım inşallah yakında ikinci çocuğuna da kavuşursun güzelim..1 tanesini veren 2. de verir..sen mücadeleden vazgeçme..Canlarım ilk çocuğum 3.5 sene sonra kendiliğinden oldu rabbim verdi ondan sonra hiç korunmadım şimdi kızım var rana adında 9 yaşında 2. Için doktor doktor gezmekten bıktım tedaviye başladım bakalım tekrar ama artık bıktım kızlar rabbim aratmadan versin herkese
bekle tabiki güzelim..inşallah güzel haberler veririsin bu ay bize.delikafaduldennede nette yaptım 14 çıkıyorum cnaım bekiyelim bakalım ne olcak rabbim neylerse güzel etler herşeyde vardır bir hayır ben umutluyum olmazsada olmaz herşeye rağmen mutluyumm
bak canım çatlatma iğnesi vurulduğun ay adetin geç gelme gibi pek birşey olduğunu duymadım hiç bence hamişsin progestaranıda düşük tehlikesi için vermiştir muhakkak sen ilaç bittimi hemen test yap inşalalh hamileisndir canımmiltercakir canımcım şuan progestan kullanıyorum dr ilacım bitince test yapmamı söyledi merak ediyorum ama negatif çıkmasından korkuyorum pazartesiye kadar bekleyebilirsem inşallah o zaman yapcam test ilaç pazartesi bitiyo
inşallah canımcanım inşallah yakında ikinci çocuğuna da kavuşursun güzelim..1 tanesini veren 2. de verir..sen mücadeleden vazgeçme..
bekle tabiki güzelim..inşallah güzel haberler veririsin bu ay bize.delikafadulden
scubaaaaa bende aydındayımm sen merkezdemisinnn
ay kızlar yemek yedim geldim kusra bakmayın
ALLAHIM herkese nasip ettsin sağlıklı bebişler inşallah