Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayım güzelim şöyle bir bakıp çıkıcaktım işlerim çok onları halletmem gerekiyor ama sizi görüncedayanamadım yazayım dedim
yaaa artık topiğimiz çok sıkıcı oldu çok üzülüyorum ben bu duruma kimseler gelmiyor herkez bakıp bakıp çıkıyor neden böyle oldu yaaa
slm kızlar nasılsınız scuba cım kocişle ilgili onu siniri benim sinirlerimi mahvediyor....
yoruldum ya arada bi zırvalıyor işte 10000 bakımı geldi herhalde....:çok üzgünüm:
saol canım sayfa açık ama arada bakarım ben yine Şeniztmm canım sana kolay gelsin dikkat et kendine Şeniz
hoşgeldin a.s. cnm
hiracım hoş geldin canım sıkma hiç bir şey için canını
saol canım sayfa açık ama arada bakarım ben yine Şeniz
merhabaa... uzun zamandır katılamıyordum aranıza..
sizee mutlu bi haberim varr.. HAMİLEYİMMM...
18 nisan dı sat ım. 2 hafta geçtikten sonra test yaptım ve sonuç pozitif..sizlerle de paylaşmak istedim..allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallahh..
mrb kızalr nasılsınızz?delikafadulden
talyaa ne guzel rabbım kucana almayı nasıp etsınnn:ecrin_bebek:
en kısa surede bısede hamıs olmayı nasıp etsınhihoyyyt
slm kızlar nasılsınız scuba cım kocişle ilgili onu siniri benim sinirlerimi mahvediyor....
yoruldum ya arada bi zırvalıyor işte 10000 bakımı geldi herhalde....:çok üzgünüm:
Tebrik ederim canım çok sevindim Allahım sana bağışlasınmerhabaa... uzun zamandır katılamıyordum aranıza..
18 nisan dı sat ım. 2 hafta geçtikten sonra test yaptım ve sonuç pozitif..sizlerle de paylaşmak istedim..allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallahh..
Hoşgeldin canım bende çıkıcam şimdi malum yaz temizliği başladı artık birsürü iş beni bekliyo zemuszemus
Tebrik ederim canım çok sevindim Allahım sana bağışlasın
Darısı başımıza :teytey::teytey:
Hoşgeldin canım bende çıkıcam şimdi malum yaz temizliği başladı artık birsürü iş beni bekliyo zemuszemus
merhabaa... uzun zamandır katılamıyordum aranıza..