E
EU2
Ziyaretçi
beryal, iltercakir+, osmaniye80+, scuba, vildangel+ kızlarr nasılsınız
hosbulduk canım nasılsın ben heran cıkabilirim gizli yazıyom cünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canikom geldik biz yine .günaydın cnm beryalim ve nohutum
kıs okul nöbetçilerine döndük çift çift nöbet tutardıkya hani öyle :roflol:
şimdi buraya gelen yeni arkadaşlara bütün bilgilerimizi sunmak için nöbet tutuyoruz :lepi: :roflol:
canım normal olarak pedini tak deniz kenarına git güneşlen ne istiyosan yap ama tam denize gireceğin zaman tamponu tak gir denize havuza sonra çıkınca hemen çıkar yani 3 saatten fazla kalmasın tampon sakıncalı ama değiştirip başka takabilirsin .çok rahat oluyo dene memnun kalıcan .hoşgeldiniz kızlar nasılsınız ben hafta sonu tatile çıkıyorum 10 gün yokum bu topiğide öksüz koman emi döndüğümde çok hamişimiz olsun çalışın bakim ya bu arada ben tatilde hasta olucam denize giremicem ühü ühü bunun bir hal çaresi varmıdır sizce tampon falan diyorlar sizce sakıncası olurmu
selam canmselam kızlarr
hehe beryal tesadüf kocişta bana aldı şampanya rengi bende sabah vegi dairesine gittim dah ayeni geldim yoruldummmm kazasız belasız kullanmayı nasip etsin rabbim sanada
merhaba
burdayım güzelim şöyle bir bakıp çıkıcaktım işlerim çok onları halletmem gerekiyor ama sizi görüncedayanamadım yazayım dedimilterr nerdesin bakimm