Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi tatiller ablacım oh ne güzel benim yerimede eğlen ben anca iş yapıyorum benim yazdan anladığım bu
valla tatile gidip denize girememek insanın önüne sofra kurulup yemek yiyememesi gibi bişey olur yaww
ben havuza falan girerken tampon kullanıyorum abla hiç kan akmıyo dışarı tertemiz oluyo
sende kullan bence yalnız dikkat et ipi dışardan sallanmasın sırnaşık şey
birisi gelip bu ip ney gibi bi soru sorabilir :jeyyar:
sağol canım bende bir deneyeyim rahatsız etmezse beni kullanırım yoksa şans daha sonra günü birlik gidişimizde girerim artık çareler tükenmez sağ olanı dimi yaopuyorumnanaktancanım ben öyle zamanda tampon kullanıyom valla normsl gün gibi tertemiz
yok be tubiş ne temeli tatilde hastalanmış olacağım üstelik temmuza kadar yasaklıyız bebek konusunda ama tatilden sonra bir başlıcaz çalışmalara fulll artık ne zaman denk gelir ne zaman kısmet olur bilmiyorum gerçi içimde hala azda olsa korku var aynı acıları yaşamak istemiyorum tekrar senin tatil işi ne oldu sende biraz kafanı dinlede san geçen gün dedim dinamik bir şekilde bebiş gelecek bizde eyze olacağız hele sen bi dinlen düğünü yapın ondan sonra sizde tam gaz çalımalara başlarsınız ben inanıyorum sende anne olacaksın ama biraz zamanı var aslında burdaki bütün şekerler hepsi anne olacak ama biraz sabır lazım tabi gerçi sabrımızda kalmıyor ama bekliyeceğiz ian herşeyin hayırlısı sadece hamile kalmakla bitmiyor devamını nasip etsin rabbim ben bunu yaşadım ya çok zor tam buldum derken kaybetmek o yüzden geç gelsiler ben razıyım yeterki hayırla ve sağlıkla gelsinler keratalar:Saruboceq:İyiyim filizcim daha iyiyim. Ama çok yorgunum. Sen ne yapıyorsun? Tatile gidiyormuşsunuz ne güzel. Umarım tatilde minik sıpanın temelleri atılır.
canım inşallah hayırlı haberler verirsin incir kürü çok iyi diyorlar inşallah yakın zamanda gelir meleğin hem bak tedaviye başlıcaz diyen hamile kalıyo bazen tedavi sonuçsuz kalıyor insanlar üzülüyor ama arkasından henem kendiliğinden hamiş kalıyorlar hiç üzülme bizlerde bir gün anne olacağız inşallahhihoyyytBugÜn dr gİdeceĞİm bakalım ne dİcek İncİr kÜrÜnede devam edİyorum allahım İnŞallah hamİŞ kalırım yaa
bende seni çok seviyorum canımmmToprakkkk bak yİne aynı anda geldİkk senİ Çok sefİyom bennnn
günaydınlar sabah şekerleri.
nohutumla ben öpüyoruz sizleri
beryalcim nohutun cinsiyetini benmi bilmiyorum yoksa öğrenmedinizmi daha ne kadar ilgisiz bir teyze oldum ben ya
kızlaaaaaaaar ne haber bende 18 haziranı iple cekiyorum ayyyyyyyyyyyyy kızlar sanki ben hamileyim gibi hissediyom kendimi bu ay nedense her sabah kendimi hamileymiş gibi kalkıyorum kafayımı yediiiiiiim ne yaptım
canım hoşgeldin
hadi hayırlısı inşallah :Saruboceq: sen ve ilterçakırdan çok umutluyum :teytey: