- 14 Mayıs 2009
- 631
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyoooo topiğimiz geri açılmış yaşasınnnn hihoyyyt hihoyyyt
:sm_cool::dance::sm_cool::dance::sm_cool::dance:topik açıldı yaşasın
hg canım dr gittin mi
ben adet oldum yaaaaaa(
herkese slm öncelikle arkadaşlar ne yani biz artık hamileleikten başka hiç bir şey konuşamayacakmıyız ne kadar saçma site yöneticisine sesleniyorum inş yazımı okur biz buraya neden giriyoruz evet ilk nedenimiz bebek peki sadece bebek konuşulursa ne olur yani hepimizin ayrı eyrı derdi sorunu var belki buradaki arkadaşlarımızdan başkasıyla paylaşamıyoruz zaten buradaki herkes biribirini anlıyo bizi bizden başka kimse anlayamaz çünkü aynı dertleri paylaşıyoruz özelden msj atın diyosunuz özelden sadece bir kişi okuyor adı üstünde özel. ama buraya yazınca hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz lütfen bırakında devam edelim. hıı bide eğer bu topice girip beğenmeyen varsa kimsa kusura bakmasın biz onları zorla burada tutmuyoruz lütfen sessiz sedasız çıkıp gitsinler bir şey yazmalarına gerek yok. ohhhhhh beeee
yok cnm randevum yarına alındı
hayırlısı olsun rufeydecim :teselli:
ne yapmayı düşünüyosun peki şimdi
hadi bakalım cnm inşallah bundan sonuç alırsınbu ay bekliyim kafam rahatlasın temmuzda gideyim diye düşünüyorum
yeni bi dr buldum
benim sorunum yumurtlamayla ilgili ya dr ilgi alanı
Ovulasyon İndüksiyonu - OPU muş
bu yumurtlamayla ilgili gibi geldi içime sindi
hem zübeyde de hem özeli var
hayırlısı olur inşallah ya
yaAAAAAAA benim gögüslerim sızlıyo acaba hamilemiyim adetmi olucam ama yumurtalama tarihim yeni bitti adetmi olucam yoksaaaaaa