offf offff menüde güzelmiş insan benide davet eder dimi:mymeka: bende pazar günü deli gibi temizlik yaptımertesi günüde belim başım ağrıdı doktorda dün kızdı fazla eğilip doğrulma dedi kendini yorma dedi kaydirigubbakcemile bende diycektim senin hanım bana hafta sonları temizliğe gelsin delikafadulden
alla alla ev koksunmu kim yapıcak anacım olsa yardım ederdi senağlama
bende artık hep bu sitedeyim hihoyyyt
Arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum. Sanırım benim aradığın arkadaşlar gelmeyecek, bende sorularımın cevabını alamayacağım. Cumartesi randevum var belki aşılama yapacak ya da pazartesi ye kalacak. o zamana kadar inşallah öğrenirim nasıl yapıldığını? Baana dua edin iyi geçsin ve bir bebişimiz olsun inşallah...
vildan canımsın eğer arkadaşlar gelirse söylermisin bana mesaj atsınlar anlatsınlar ne olur.
hg dilnur naptın koçum benim vildoşumda geldi gari keyfime diycek yok:lepi:Citosum sen nasılsın canım benim Şeniz
Merhaba kızlar ben geldim çok mutluyum
olleeeyyyy vildanım geri gelmiiiş:teytey::teytey::teytey:
nerelerdeydin topiğin tadı tuzuŞeniz
Kocişi anca gönderdim bunu öğlenci olmasıda ne kötü canımhg dilnur naptın koçum benim vildoşumda geldi gari keyfime diycek yok:lepi:
hg dilnur naptın koçum benim vildoşumda geldi gari keyfime diycek yok:lepi:
Kocişi anca gönderdim bunu öğlenci olmasıda ne kötü canım
Valla bende vildoşu görünce çok sevindim :sm_cool:
Alsınlar adsl lerini başlarına çalsınlarhiç sorma adsl ye haince düzenlenen sabotajla uğraşıyodum
ev sahibimizle ortak kullanıyoruz çekemediler bizi sırnaşık şey
ayırmak istediler beni kk dan kötükedihüso
amaaa beceremedilerrsüprizzzzz
Alsınlar adsl lerini başlarına çalsınlar
:dilcikar:
Sanki böyle basit tuzaklarla seni durdurabilecek şapşallar:jeyyar::jeyyar:
benim kulağım çınladı beni mi andınız?kaydirigubbakcemile3 ama yine çıkmam gerekiyor,geçmişi tam okuyamadım ama aspirin canım aşılama ile ilgili bilgi mi almak istiyorsun?
vildan canımsın eğer arkadaşlar gelirse söylermisin bana mesaj atsınlar anlatsınlar ne olur.
Canım ben kk olarak düşünmemiştim belki adsl yi artık ortak kullanmak istemiyolardır diye düşündüm.Ayrıca hayatta öyle gıcık insanlar varki öyleleri herşeyi yapabiliyolar biliyosun.Ama öyle değilmiş gır gır yapmışsın seni gırgıriyedelikafaduldenallah iyiliğini versin kıs onlar benim kk ya girdiğimi ne bilsinler ben şaka yaptım ev sahibimizle aramız çok iyi öyle bişey yapmazlar
kadın ben çıkacam diye ağlıyosırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hiç güleceem yoktu durduk yere şapşal oldular:roflol::roflol: