- 3 Ağustos 2008
- 3.758
- 4
haydi hop :teytey::teytey::teytey::dance::dance:
geldim geldim :teytey::teytey::teytey::dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim geldim :teytey::teytey::teytey::dance:
bende geldim yettim gayriii .günaydınlar herkese kızlar nasılsınız bakalım öpüldünüz.şekerim hlymms doğum günün kutlu olsun :teytey::teytey::teytey:
bende geldim yettim gayriii .günaydınlar herkese kızlar nasılsınız bakalım öpüldünüz.şekerim hlymms doğum günün kutlu olsun :teytey::teytey::teytey:
bizimkadar neseli topik var mi kizlar yaaa
hep böyle mutlu olalım inşallah...hlymms canım senin de doğum günün kutlu olsuna.s.
günaydın kıslar nabersiniz?
vildan hanım sonunda topiğe teşrif etmiş:dance::dance: nerdesin kız sen meraktan öldük burda kaç gündür:1closedeyes:
bu arada küçük vildanın doğum günü kutlu olsuna.s.a.s.
hlymms canım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsuna.s.a.s.ŞenizŞeniz
hakça napıyon kıs bebiş nasıl göbüş çıktı mı pantalon falan aldın mı??
çitos beryal siz ne ediyonus kıs ben patiği bititreyim güsel olursa göndereyim size yaayerimsenibenyerimseniben
gunaydin cnm sagol hosgeldin sende
vildan hanım sonunda topiğe teşrif etmiş:dance::dance: nerdesin kız sen meraktan öldük burda kaç gündür:1closedeyes:
çitos beryal siz ne ediyonus kıs ben patiği bititreyim güsel olursa göndereyim size yaayerimsenibenyerimseniben
hg okyanusum yetştin halaya kaydirigubbakcemile2
patikten isterim ona göre haaaaakaydirigubbakcemile3
beryalcim tombul kuşum sende hg nasılsın bugün keyifler nasılhihoyyyt
canım iyiyiz öpüyoruz seni ve bebişiniŞeniz
pantolan aldım baya rahat oluyor,daha çıkmadı karnım ya senin?
kızlar evde olanlar show tv yi açsın maranki konuşacak şimdi,hamileler için tavsiyelerde bulunacakmış.
tamam canım ben açtım sağol:1hug:
Giriş tarihi: Jan 2009
Ruh Halim:
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar evde olanlar show tv yi açsın maranki konuşacak şimdi,hamileler için tavsiyelerde bulunacakmış.
--------------------------------------------------------------------------------