Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme canım bidahaki ay olur inşaalah labaratuarda eşin biraz meni vercek 1 günde alırsınız sonuçları
Spermiyoram testi için 1 hafta boyunca cinsel ilişkiye girilmemesi gerekiliyor ve labratuvarda çalışan kişiler sizi yönlendirir.Siteril bir kaba meni verecek ...daha sonra testine bakacaklar % ne kadar hareketli,% ne kadar hareketsiz sprem hücresi var ona bakacaklar...1996-2000 yılında hastanede çalışan biri olarak bizim zamanımızda öyleydi diyorum şimdi teknoloji değişti belki değişiklikler olmuştur
amanın benden başka konuşan yokkk :roflol:
kafayı sıyırdım galiba sırnaşık şey
amanın benden başka konuşan yokkk :roflol:
kafayı sıyırdım galiba sırnaşık şey
SAĞOL CANIM ÇOK HEYECANLIYIM YA KÖTÜ ÇIKARSA DİYE...OFFFFFFFsenağlama
yaa citos sacmalama kizim yaa bende buradayim
sen hamilemiydin cnm
beryalcim igneden ne kadar sonra ogrendin hamile oldugunu ve igneden sonra bi rahatsizligin oldu mu bu ay adet olursam banada yapilacakta merak ediyorum.ayrica ucret odeniyomu
slm hamışler nasılsnz uzun zaman oldu buraya gelmeyelı keyıfler nasıl
slm hamışler nasılsnz uzun zaman oldu buraya gelmeyelı keyıfler nasıl
ewet canım 1,5 aylık :CüvCüv:yim
cnm tebrikler..bende hamileyim demek istiyorum hihoyyyt
hg canım iyilik sen nasılsınnaniknanik
canımmmmmmmm iyiyiz sen nasılsın bakalım.
canım iğne 80 tl aldığın eczanede vuruyolar.deri altına vuruluyo koldan .iğne olunca,iğne olduğun gün ve onu takip eden 5 gün ilişkide bulunduk .doktor öyle dedi.iğne vurulunca 15 gün sonra halen adet olmadıysan idrar testi yapıyosun .hayırlısı olsun inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz.kaydirigubbakcemile5
iyi diyeğmde iyi olalım çok merak edıyorum yarına doktora gıdecem eşim sperm tahlılı olacak onu merak edıyorum bıde bu ay bnm yumoslar nasıl buyuyomu?geçen ay 3 yumosum vardı bu ay nasıl acaba yıne ğiğne vereckmı acaba bı suru soru var kafamdaklava: