Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel bende seni öpem gari ŞenizŞenizaferin size .ohhhh öpimmmŞeniz
ben bebeğimi yeni kaybettim inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalmak istiyorumm
ben bebeğimi yeni kaybettim inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalmak istiyorumm
İyiyim güzelim böyle güzel anne adaylarının sohbetleri çok güzel ve sadece takip ediyorum araya girmek istemiyorum.Sayılı günler bakalım hayırlısı regli olmazsam mart ayında ben anne adayıyım.Güzel haberler almak daha çok motive ediyor.Belenay da iyiymiş .Umarım sımsıkı tutunur bırakmasın ve bol bol dinlensin .Sevgiler herkese
Geçmiş olsun canım Allahım yakın zamanda aynı muttuluğu tekrar yaşatsın sanaben bebeğimi yeni kaybettim inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalmak istiyorumm
geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın:çok üzgünüm:
bu arada vildoş nerde kuzumm hiç sesi çıkmadı
canım çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.allahım gönlüne göre versin :Saruboceq:
Dilnur sadece ikimiz kaldık
bende burdayımmmmmmm:lepi:
ultrasonla belli oluyor canımsositosositoKızlar bazı arkadaşlarımız bu ay şu kadar yumurtam var çatlamış falan diyorlar bu ultrasondamı görülüyor kantahlilindemi. Cahilliğimi bağışlayın hiç böyle bişey yaptırmadığım için
Hoşgeldin sen sonradan geldin gezmeyemi gitmiştin:)
yok canı ben hep burdayımda topikler arası dolaşıyom