slm maatcım ilaçla birlikte diğer kürler ağır gelebilir canım çünkü o ilaçlar ağır zati aslında eşine keçi boynuzu suyu içir çünkü spermler yumurtayı daha iyi mıç mıç yapıyormuş :dance:
beryal sen kaç yaşındasın canım ve kaç yıllık evlisin pko oldunu yenimi öğrendin canım (biraz çok sordum)kaydirigubbakcemile3ay çitos alemsin walla.mıçmıç ha ay sen çok yaşa emii matt le ikiniz nerden bulursunuz böle şeyleri kaydirigubbakcemile3
beryal sen kaç yaşındasın canım ve kaç yıllık evlisin pko oldunu yenimi öğrendin canım (biraz çok sordum)kaydirigubbakcemile3
slm maatcım ilaçla birlikte diğer kürler ağır gelebilir canım çünkü o ilaçlar ağır zati aslında eşine keçi boynuzu suyu içir çünkü spermler yumurtayı daha iyi mıç mıç yapıyormuş :dance:
incir o kadar kilo aldırıyor mu :uhm: gerçi günde 13-15 uincir de az değil di mi 21 gün boyunca.... ama vildancım incir ne de olsa daha doğal... şimdi mecbur kalmadıkça kimyasal bişiler yutmasan daha iyi değil mi... incir kürü sırasında günlük aldığın kaloriden 150-200 falan düşersin dengelemek için
ya evet 2-3 aydır keçiboynuzu içiriyorum ona::)) keçiboynuzunun ektisi ilginç.. şimdi bazı spermler yumurtaya kadar uluşsalar dahi yumurtayı delip içine girecek dayanıklılıkta olmuyorlarmış.... yumurtayı delicem derken kendileri mefta oluyormuş zavallıların -tatlicadiarzu- işte keçiboynuzu spermlerin dayanıklılığını artırıyormuş ..
ya arkadaşlar bana yardımcı olmayacakmısınız
ya bayanlar bende 8aylık evliyim eşimle sorunlarım var çünkü kaynanamla birlikte oturuyorum bi tarafım çocuk istiyor bi tarafım korkuyor ya eşimlede kaynanam yüzünden tartışıyoruz bazen laf vurup duruyor çocuğun olmuyor falan hapmı içiyorsun falan diyor bende iltihap var çok sık çamaşırımı değiştiririm bu yüzdenmi çocuk olmuyor korunmuyoruzki ama birleşme bitimi bendeki tüm spermler geri yatağa boşalıyor yani içime gitmiyor yatıyorum yattığım yerden yatağa akıyor ne yapmalıyım eşime doktora gidelim diyor 10dk uzakta doktor ne beni yanlız doktora gönderiyor nede beraber gitmemizi istiyor Allah ne zaman verirse diyor ama içimden bi ses çocuk olunca yumuşacağını herşeyin biraz daha düzeliceğine inanıyorum lütfen bilgisi olanlar bana yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?