JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)
♥vildan&pelin♥ Kayıtlı Üye
1:30 damı kalktım kız nasıl yattın o saate kadar yanlarındamı ağrımadı:uhm: helal olsun valla benim rekorumu kırdın ben en fazla 12 ye kadar yatabiliyom senin yatak çok rahat galiba hemen değiştir sırnaşık şey
2 tane kızımmmm Kayıtlı Üye
1:30 damı kalktım kız nasıl yattın o saate kadar yanlarındamı ağrımadı:uhm: helal olsun valla benim rekorumu kırdın ben en fazla 12 ye kadar yatabiliyom senin yatak çok rahat galiba hemen değiştir sırnaşık şey
ben 3 buçuk yaptıgım zamanlarıda bilirim benden rekoru alamaz kimse agrıdı ama işim gücüm yok uyumazsam akşam olmuyor bi türlü kafamçokkarıştı
ben 3 buçuk yaptıgım zamanlarıda bilirim benden rekoru alamaz kimse agrıdı ama işim gücüm yok uyumazsam akşam olmuyor bi türlü kafamçokkarıştı
tüüüü allah canını almasın tembel garııııı:mymeka:
sana o zaman allahtan tez zamanda bir bebiş vermesini diliyorum bu tembellikten kurtulman için:Saruboceq:
1 buçukta kalktım daha kahvaltı bile etmedim ama olsa bi bebişim sabahın köründe namazada kaldırır benisenağlama
1;30 mu:1shok: nasıl uyudun maşallahh.ama gece geç yatıyosan normaldirsengözlerimebaksanab..ya ben var ya 8-8;30 gibi kalkıyorum kocişimi yolluyorum daha da yatamıyorum.ha bide ben müge anlı hastasıyım ona bakıyorum
sessiz deniz arar bulurum canım listeyi eklerim sen heç merak etme
şimdiden teşekkür ettim canımcımmmkaydirigubbakcemile5a.s.
aman allahım dehşete kapıldım:1shok:
ne kadar çok sayfa doldurmuşuz ara ara zor bulurum ellahamki
tüüüü allah canını almasın tembel garııııı:mymeka: sana o zaman allahtan tez zamanda bir bebiş vermesini diliyorum bu tembellikten kurtulman için:Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
.....♥.......♥......♥......♥ .LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ VE BEBEK CİNSİYETLERİ.....♥.......♥......♥......♥ ebruşşş........................................... .........................................HAMİLE (25) asortie........................................... ......................................... HAMİLE(26 ) saruböceq......................................... .......................................HAMİLE(27) karabiberim....................................... .......................................HAMİLE (28) ELF-RCP............................................... ..................................HAMİLE (29) kapkara........................................... .........................................HAMİLE(30 ) türlü türlü............................................. .....................................HAMİLE(31) sema69............................................ ........................................HAMİLE (32) kuzuum............................................ ........................................HAMİLE( 33) uğur ve eylül............................................. ................................HAMLE(34) e-u................................................. .........................................HA MİLE(35) KızılDeniz(DERRAM)................................ ................................HAMİLE(36) Yeliz_25................................. ..................... ...................... ....HAMİLE(37) paylaşım.......................................... .......................................HA MİLE(38) fato83............................................ ........................................ .HAMİLE(39) nefisem........................................... ..................................... ..HAMİLE(40) özlem_özlem....................................... ................................... HAMİLE (41) yeşimcik.......................................... ................................. .....HAMİLE (42) dilek_83.......................................... ................................. ......HAMİLE (43) doğa6............................................. ................................ .......HAMİLE(44) ayşe/FB................................................ ............................... ..HAMİLE(45) h.mine............................................ ................................. .......HAMİLE(46) seherim........................................ ............................... ...........HAMİLE(47) patasana17........................................ ................................. ....HAMİLE(48) tutku03........................................... .................................. ......HAMİLE(49) yohannes........................... ......... ............................ ...............HAMİLE(50) serpilla................. ..................... ......................... ..................HAMİLE(51)...........KIZ Rem............................................... ................................... .....HAMİLE(52) Rapunzel2........................ ...................... ....................... .........HAMİLE(53).....ERKEK hsay26............................................ .........................................HAMİLE(54 )......KIZ durulaytuğ........................................ ........................................HAMİLE(55) Hüzün Yaprakları................ ......................... ...................... .....HAMİLE(56) iremeren.......................................... .........................................HAMİLE (57) what a woman want?................ ............................ ...................HAMİLE (58) topsecret.................. ....................... .......................................HAMİLE (59) nursist........................................... ..........................................HAMİLE( 60) tiviti............................................ .............................................HAM İLE(61) minervaduygu...................................... .....................................HAMİLE(62) şirine............................................ ...........................................HAMİLE( 63) zeyno-23................................................ .................................HAMİLE(64) elif-26................................................ ......................................HAMİLE( 65) _Eda_............................................. ........................................HAMİLE(66) naren05........................................... ........................................HAMİLE(67) alhan.................. ..................................... ...............................HAMİLE(68) jasminiee ............. ................ ........................................... ......HAMİLE (69) elif3558.......................................... ..........................................HAMİLE( 70) mukh7986.......................................... .......................................HAMİLE(71) Seda_SARI......................................... ......................................HAMİLE(73 ) gülüm12................................ ............................. ......................HAMİLE(74) Rosem............................................. ..........................................HAMİLE( 75) setenay3480....................................... ........................................HAMİLE(76 ) eyetkiner......................................... ............................................HAMİLE (77) beauty*....................... ..................... ..........................................HAMİLE (78) ayşegül41......................................... ............................................HAMİLE (79) filizim........................................... .................................................. .HAMİLE(80) zen_nan........................................... ..............................................HAMİ LE (81) derin............................................. .................................................. .HAMİLE(82) onu seviyorum......................................... ............................................HAMİLE (83) esrako............................................ .................................................. ..HAMİLE(84) bayan_66.......................................... .................................................. HAMİLE(85) sezen............................................. .................................................. ....HAMİLE(86) tuana3434......................................... .................................................. ...HAMİLE(87) candy............................................. .................................................. ......HAMİLE (88) daisy16........................................... .................................................. .....HAMİLE(89) başak35........................................... .................................................. ...HAMİLE(90) kıymetlim......................................... .................................................. ....HAMİLE(91) cennet kuşu.............................................. .............................................HAMİL E(92) okyanus84......................................... .................................................. ..HAMİLE(93) hakca............................................. .................................................. .....HAMİLE(94) citos2903..............................................................................................HAMİLE(95) mehay....................................................................................................HAMİLE(96) mumudihaba...........................................................................................HAMİLE(97) beryal.....................................................................................................HAMİLE(98) interhat...................................................................................................HAMİLE(99) belenay...................................................................................................HAMİLE(100) bircan......................................................................................................HAMİLE(101) DOĞUM YAPAN HAMİŞLERİMİZ nazlımelek........................... ....................İKİZ(ERKEK) Süar.............................................. ..........KIZ(ZEYNEP) estetik26......................................... .........KIZ tatlımelek........................................ ...........ERKEK gülen............................................. ............ --- asortie........................................... ........... KIZ(EYLÜL g sezen............................................. ....................................bilinmiyor hilal1975......................................... .......................................bilinmiyor tatlımelek........................................ .......................................bilinmiyor hasret............................................ ........................................bilinmiyor gülen............................................. .........................................bilinmiyo r sefil............................................. ...........................................bilinmi yor zeynoo24................................... .............................................bilin miyor eda&Cemil......................................... .....................................bilinmiyor ecetuna........................................... ........................................bilinmiyor BuRCuCuKkK........................................ ..................................bilinmiyor dilruba_diba...................................... .......................................bilinmiyor travon............................................ ..........................................bilinmiy or nazlımelek........................................ .......................................bilinmiyor vahşi kedi.............................................. ..................................bilinmiyor roselenda......................................... .......................................bilinmiyor y_onay............................................ ........................................bilinmiyor kançiçeğim........................................ ......................................bilinmiyor ilayda51.......................................... .........................................bilinmiyo r gözdenc........................................... ........................................bilinmiyor cucan............................................. .........................................bilinmiyo r *sennur*.......................................... .........................................ERKEK(KEREM) HA GAYRET IHH IH kaplumbağa hızında hamile kalıyoz kötükedihüso
Son düzenleme: 21 Şubat 2009
Hoşgeldin Dünyama Bebeğim Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar nasılsınızyerimseniben Valla ben yokken baya bi yatak muhabbeti yapmışsınızsırnaşık şey
1;30 mu:1shok: nasıl uyudun maşallahh.ama gece geç yatıyosan normaldirsengözlerimebaksanab..ya ben var ya 8-8;30 gibi kalkıyorum kocişimi yolluyorum daha da yatamıyorum.ha bide ben müge anlı hastasıyım ona bakıyorum
gecede 1 2 gibi yatıyorum ama bende uyku hastalıgı var galiba:uhm:
hg dilnur
pozisyonumuz itibarıyla yataktan çıkamıyoz haliyle ne konuşalım anam
Merhaba kızlar nasılsınızyerimseniben Valla ben yokken baya bi yatak muhabbeti yapmışsınızsırnaşık şey
mrb canım hg....
umut listesinide birara bulup yeniliycem topiğe hiç uğramayanlar var anasını satıyım hepsinin raporunu tutmak zorundamıyıkkötükedihüso
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamannnnnnnnnnnnnnıın ceydacım nerlerdesin be güzelim özlettin iyice arada bi cee desene bize
Hoşgeldin Dünyama Bebeğim Kayıtlı Üye
Hoşbulduk canlarım şöyle bi bakayım dedim bizim kızlar napıyo :icecream: Vildancım barışmışsınız sonunda hayırlı olsunsırnaşık şey
h.g canım
slm rufeydecım dıger kızlar sızlerede merhaba pek ugramıom yaa ne bılım sankı kendımı kotu hıssedıom ugradıkca durumlar kotu be arkadasım adetım bıttı 6gun sonra tekrar oldum bu ay adetle bıtırıom dr.ılıskıde yasak dıo sorun yok sadece duzensızlık var dıo sogan kurune basladım 4gun oldu bakalım beklıcez sen nasıl sın haber varmı kız senden
slm rufeydecım dıger kızlar sızlerede merhaba pek ugramıom yaa ne bılım sankı kendımı kotu hıssedıom ugradıkca durumlar kotu be arkadasım adetım bıttı 6gun sonra tekrar oldum bu ay adetle bıtırıom dr.ılıskıde yasak dıo sorun yok sadece duzensızlık var dıo sogan kurune basladım 4gun oldu bakalım beklıcez sen nasıl sın haber varmı kız senden
meraba cnmŞeniz
eski topikten eser yok kıs sen buraya takıl sende ne derdim vardıki:uhm: moduna girersin valla
biz artık işi gırgıra döktük neşemiz arttı valla hamilelerimizde arttıa.s
geçen ayların ve bu ayın istatistiklerine bakarsan görürsünsüprizzzzz
bu ay hamile patlaması yaşandı topikte:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ayrıca bu bir tehdittir gelmezsen listeden silerim haa oğa görekötükedihüso
meraba cnmŞeniz eski topikten eser yok kıs sen buraya takıl sende ne derdim vardıki:uhm: moduna girersin valla biz artık işi gırgıra döktük neşemiz arttı valla hamilelerimizde arttıa.s geçen ayların ve bu ayın istatistiklerine bakarsan görürsünsüprizzzzz bu ay hamile patlaması yaşandı topikte:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: ayrıca bu bir tehdittir gelmezsen listeden silerim haa oğa görekötükedihüso
ahhh be viladancım bende olmasında kımde olsun dert senağlama7.yıla gırdık artık evlılımzın :CüvCüv:ler artıo arkaadslarımın adına cok sevınıom helede belenaya ama ne bılım ıste gun gectıkce umutsuzluk daada artıo senağlama
yok ya nerde bende sürünüyorum işte arada bi depresyona giriyorum ama buradaki arkadaşlar sagolsun neşemi yerine getiriyor ugra sende daha neşeli olduk biz topikce 2009 ugurlu geldi herkese bizede ugur getirir inşallah özletme emikaydirigubbakcemile3