- 7 Aralık 2008
- 1.754
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar ben ekim annesi olucaktım ya kısmet olsaydı,o sayfalara yazı yaşmıştım onları okuyodum içim bi tuhaf oldu,dalmış gitmişim...
arkadaşlar hamile kalmak isteyen kaç kişi kaldık haberiniz var mı?ben bi hesaplayayım dedim beceremedim,tam herkesi tanıyamadığım için...
SENDE BENıMLE AYNI KADERı PAYLAŞTIN DEMEKKı SESSıZDENıZ BENDE EYLÜL ANNESı OLUCAKTIM GÜYA HEMDE EVLıLıK YILDÖNÜMÜMÜZE RASTLADIĞI ıÇıNDE ÇOK SEVıNMıŞTıM ÇOK ıSTıYOM ÖZEL GÜNLERıMıZDE BEBıŞıMı DÜNYAYA GETıRMEYı AMA RABBıM BÖYLESıNı HAYIRLI GÖRDÜ HAKKIMIZDA VE BEBıŞLERıMıZı VERDıĞı GıBı ALDI ÇOK ŞÜKÜR Kı FAZLA ALIŞIP KAYNAŞMADAN ONLARLA AYRILDIK ÇOK ÜZÜLÜYORUM 8 9 AYINDA BEBEKLERıNı KAYBEDENLERE BıZ BıLE 1 BUCUK AYLIK BERABERLıKTEN SONRAKı AYRILIĞA NE KADAR ÜZÜLDÜK ALLAH ASIL ONLARA KUCAĞINA ALIPTA KAYBEDENLERE SABIRLAR VERSıN BıZEDE BU KADARINI TATTIRDIĞI ıÇıN ŞÜKÜRLER OLSUN VE HAYIRLI ZAMANDA TEKRARINI TAMAMIYLA NASıP ETSıN BENıMKı 5 YIL SONRA 2 BBEĞıME VEDAM ıLKıNı 2 YILLIKKEN 7 HAFTALIK BUNUDA 5 YILLIKKEN 6 HAFTALIK KAYBETTıM SENDE KENDıNDEN BAHSEDERSEN BıRAZ VE SEBEP OLARAK BENıM DR.UM ıLK AYLARDA SIKÇA KARŞILAŞILAN DURUM OLDUĞU ıÇıN PEK ÖNEMSENECEK VE ARAŞTIRILACAK DURUM OLMADIĞINI SÖYLEDı ıKıSıDE TEDAVıYLEYDı ıLKı KLOMEN PREGYNLıN 7 AYINDA ıKıNCıSı GONAL F OVıTRELLE NıN 2 AYINDA SENıN BEBıŞıN.......?:uhm:
canım diğer mesajımda konuya direkt olarak girdim ben trabzonluyum ve eylülden bu yanada 6. Yılımızla ilerliyoruz aralıkta 27 girdim eşimde 28 yaşında teyze çocuklarıyız ayrıca ne bilim içimden geldi kendimi tanıtmak biraz deli gibi oldu ama nese devam ediyim he zaman giremiyom zaten diğer mesajdada belirttiğim gibi 2 düşüğüm benim ve sebep yok incelenmesinede gerek yok hamile kalacaklar listesine benide eklersen çok memnun olurum belki uğurlu gelir ne dersin görüşmek üzere herkes kendine çok iyi baksın allaha emanet byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ebeveyn citos hanım içinden gelen sese kulak ver biras:dilcikar:
slm arkadaslar bende kalamıyorum 1 senedir uğraşıyorum ama yok olmuyor napıcamı bilemiyorum artık cok kafama takıyorum inş hepimizin yüzü güler bigün..
arzumahsur cum aynen bende öyle 20 aydır bebek istiyoruz ama bir türlü başaramıyoruz işte dr ne bende ne eşimde bir problem bulamıyor ama kafana takıyorsun stres ediyorsun ondan olmuyor diyor sakın kafana takma Allahım inşallah bizleride sevindirir ne yapalım dua dan başka bilmiyorum ki ...:Saruboceq: bir birimize destek olmalıyız yoksa daha da kötü oluruz :teselli: öpüyorum
barıştık biskaydirigubbakcemile2