Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh be viladancım bende olmasında kımde olsun dert senağlama7.yıla gırdık artık evlılımzın :CüvCüv:ler artıo arkaadslarımın adına cok sevınıom helede belenaya ama ne bılım ıste gun gectıkce umutsuzluk daada artıo senağlama
kız rufeyde bı slm verdın nereye kaybolduuuuuun!!!!
ahhh be viladancım bende olmasında kımde olsun dert senağlama7.yıla gırdık artık evlılımzın :CüvCüv:ler artıo arkaadslarımın adına cok sevınıom helede belenaya ama ne bılım ıste gun gectıkce umutsuzluk daada artıo senağlama
benim bir tanıdığımın 12 yıldan sonra oldu tedavilerle
sonradan kadın birde doğal yolla kaldı hamiş
allah ım sanada nasip kısmet etsin inşallah canım umutsuz olma:teselli:
oylede rufeydecım yasta aldı basını gıdıo bakalım helebı bursaya tasınayım hmen ılk ısım duzgun bıryere gıdıp tup bebek denemek 30udu gectık artık tüp bebek yapmak ıcın elımde 4yıl kaldı
slm arkadaşlar bende bebiş istiyorum ama olmuyo 1 yıldır tedavi görüyorum fikirlerinize çok ihtiyacım var....
aslında doktor bi sorun yok diyo ama olmuyoda..bi yıl önce hamile kaldım ama düşük oldu.bakalım bu ay rahim fılmı çektirdim çalışmalara devam ediyorum[/QUO
Yumurtlama dönmeini takip ediyor musun peki o günlerde şansımız daha yüksekmiş ya ?
Bende daha önce prolaktin hormonum yüksekti tedavi görmüştüm inş. bir sorun olmaz hamile kalırım.
:1rolleyes:ewet takip ediyorum imşallah bu ay tüm bebiş isteyenler hamile kalır
Ben Mısır'da yaşıyorum maalesef eşimin işi burda 3 aylık evliyim çok sıkılıyorum bebişim olursa bana can yoldaşı olacak inşallah.
Bu ay inş ikimizinde yani isteyen herkesin bebişi olur
Götürsün canım ya eminimki önemsiz bişey ama yine önemli gibi davranıp tedbir almak daha güzelyerimsenibenkocişimi aradım hafta içi doktora götürecek beni