- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:çok üzgünüm: hiç kimsesenağlama
sessiz deniz selra nasılsınız kızlar hiç sesiniz çıkmıyor yaw
canım sağol iyiyim se nasılsın?
geçmişi okumaktan vallahi harap oldum..inanılmaz uykum geldi...herkese iyi geceler..mirmirmirmir
hiç kimse görmesn tanımasın beni..bu gece çekemem boş muhabbetleri..dokunmayın bırakın kendi halime ..rüsgar nerden eserse hesap kitap yok bu gece :çok üzgünüm:
iyi geceler nasılsınız.bende bugün cooook temizlik yaptım vildan sen hamile degilmiydin.bu kadar yorma bence kendini
yok gulüm hamile değilim allah söyletmiştir belkide kalırım ne malum çalışmalar tam gaz devam-tatlicadiarzu-
ask olsun bos muhabbetmi yapıyoruz hal hatır sorup dertlerimizi paylasıyoruz:dilcikar:
ben bu topike bagımlı oldum olalı seni hamile zannediyorum.olsun be güzelim bizde insallah bir gün hamile kalacagız.en azından ugrasıyoruzkaydirigubbakcemile
vildan bana diyodun depresyondan cık diye bakıyorumda beni cıkardın sen oturmussun yerime o resmin ne ögle karanlık yanlız.
bende seni yeni evli ilk çocuğun için uğraşıyon sanıyodum
hayırlısını versin rabbim
vermekle nimetleri eksilmez :ecrin_bebek:
yok bende dünya güzeli 5yasında bir fıstık var nasipse 2.fıstık icinkaydirigubbakcemile:1hug:
hakkımızda hayırlısı olsun cnm bizim çabamızda ikinci için
şimdilik iyi geceler kociş gelmek üzere by byyŞenizŞenizŞeniz
rufeyde serra ben gelince sustun sen nasılsın ve tabiki bütün kızlar hepiniz iyisinizdir insallahkaydirigubbakcemile5