Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar.bugün saat 6.30da okula gitmeden test yaptım.silik bir çizgi çıktı.eşim silik bu dedi.dur bakalım hemen heveslenme dedi.ben de kiti okula götürdüm.en samimi arkadaşıma gösterdim.tabi o bekar.henüz ilgi alanına girmiyor böyle silikti falandı diye.ben de mahsus ona gösterdim.gördüklerini anlat dedim.o da bir belirgin bir de daha az belirgin 2 çizgi var dedi.yani o da gördü.ama kanda baktırmadım bugün.bu arad adetimden 4 gün geçti.
h.g.Sselam kızlar nasılsınız
hadi hayırlısı canım biraz daha bekle bakalımmrb arkadaşlar.bugün saat 6.30da okula gitmeden test yaptım.silik bir çizgi çıktı.eşim silik bu dedi.dur bakalım hemen heveslenme dedi.ben de kiti okula götürdüm.en samimi arkadaşıma gösterdim.tabi o bekar.henüz ilgi alanına girmiyor böyle silikti falandı diye.ben de mahsus ona gösterdim.gördüklerini anlat dedim.o da bir belirgin bir de daha az belirgin 2 çizgi var dedi.yani o da gördü.ama kanda baktırmadım bugün.bu arad adetimden 4 gün geçti.
AHADA BENDE ARANIZA GİRDİM KIZLAR OH OH YANDAN AŞAĞIDAN YUKARIDAN SALLAN SALLAN OH OH :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
AHADA BENDE ARANIZA GİRDİM KIZLAR OH OH YANDAN AŞAĞIDAN YUKARIDAN SALLAN SALLAN OH OH :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi bakalim hayirlisi canim... güzel haberlerini duyariz insallah :ecrin_bebek: ya bende cok istiyorum ama biraz kararsizim. hap kullanmayi biraktim kilo yapio diye.ama yinede korunuyorum ama bilimiyorum. acaba bende mi Anne olsam![]()
Serra84 sİlİk Çİzgİde genellİkle hamİleİk Çıkıyo allah hayırlısını nasİp etsİn İnŞallahhhh
serra canım inşallah hamilesindir yarın baktır kanda bari bi halaydaha çekelim...
inşallah serracım halayını çekeriz kız