Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yok kuzenim doğum yaptı kızımız var işlerimi toparlayıp gidicem biz 4 kardeşiz en büyüğü benim ama kardeşim 2 sene önce evlendi bize kızımız var ikinciye oldum yani teyze

allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla:Saruboceq:

ağrılımı oluyomuş yaa
bende şey duymuştum kadınlar masada çırıl çıplak kurbağa gibi duruyolarmış hiç kıpırdamamaları lazımmış
içeri giren çıkanın haddi hesabı yokmuş utanç verici falan diye bi kadın yazmıştı bu siteye
allah o günlere mecbur bırakmasın inşallah kimseyi:Saruboceq:

kıslarr bu ziyaretçi mesajını nasıl atıyosunuzz
cnm mesaj yazmak istediğin kişinin profil sayfasına gelip mesajların üstündeki yere yazıyosun ...mesajı yolla diyosun tamam
yok kuzenim doğum yaptı kızımız var işlerimi toparlayıp gidicem biz 4 kardeşiz en büyüğü benim ama kardeşim 2 sene önce evlendi bize kızımız var ikinciye oldum yani teyze

allah analı babalı büyütsün inşallah cnm:1hug:

amin canm inşallah yapılan iğneler kulanılan ilaçlar rahimden yumurta toplama işlemi baya sıkıntılı ben hiç aşılama yaptırmadım cma günü doktora gidicem bu konuyu konuşucam bakalım bence yine ilca başlıycak ama fikrini alayım bu 5 yılda gittiğim8. doktor ya onlar beni yada ben onları bıraktım.:roflol:

rozalin h.g. canım nasılsınn
hoşbuldum cnm

günaydın cnm hoşgeldin nasılsınŞeniz
günaydın vildancım iyiyim cnm iyi olmaya çalışıyom yine aşılama olucak benneyaptımki

slm cnm evet aşılama ağrılı oluyor ama fazla değil keşke bebeklerimiz gelse ben ağrısına razıyım:1no2:

bak bu fotodaki gerçek kayraa
allah uzun uzun ömürler versin cnm....akıl fikir ve derslerinde başarılar versin....annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah

allah yardımcın olsun cnm zor işler tabiki:Saruboceq: hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim
buda bizim imtihanımız sabredip inşallah sınavdan geçeriz
ben ikizlerim olsun çok istiyorum ama keşke allahım bana ikiz nasip etse :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

inan bende çok istiyorum ikiz çocuklarımın olmasıını kısmet ama herşey :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın vildancım iyiyim cnm iyi olmaya çalışıyom yine aşılama olucak benneyaptımki

cnm allah kolaylık versin senin aşılama olacağı zaman benimde hamiş olup olmadığım belli olacak bakalım kısmet

kızlar ben çıkıyorum babişi ziyaret etmeye gidiyorum ağşama burda olacam beni özleyin hepinisi sefiyom ŞenizŞenizŞeniz

sağol cnm inşallah sende hamile kalırsın cnmŞenizŞenizgüle güle sana:a015:

canım terlemedim hiç çünkü ince giyindim hareket edipte terlemeyım çarpmasın beni die iyi oldu yani dun ama sadece ayaklarım cok üşüdü anacımm bi daha girmem zaten suyun içine
ordanda kaptın galiba canım dikkat et kendine
toprağım deme öyle ya hani varmı yokmu diye bir öğrenseydim canım benim ya

allah yakında senin bebişinide eline almayı nasip eder canım benim

Son düzenleme:
kıslarr ben işlere devam edeceğim ama suyun içine girmemek şartıyla açık olcam arada gelip yazacagım sizi takip edececğim okiş canlarr duyamzsam sesinizi cvp vermezsem küsmeyin elimden geldiğince yazacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…