yok kuzenim doğum yaptı kızımız var işlerimi toparlayıp gidicem biz 4 kardeşiz en büyüğü benim ama kardeşim 2 sene önce evlendi bize kızımız var ikinciye oldum yani teyze
evet canım ya oyüzden ama herşeyde bir hayır vardır diyorum artık.çok mecbur kalırsam bende yaptırırım ama basında okuduğum haberler o merkezlerde çalışan arkadaşlarımın fikirleri bi de çok ağrılı olması bi kaç sebeb sadece bide bende ve eşimde bi problem olmadığı için düşünmüyorum
cnm mesaj yazmak istediğin kişinin profil sayfasına gelip mesajların üstündeki yere yazıyosun ...mesajı yolla diyosun tamamkıslarr bu ziyaretçi mesajını nasıl atıyosunuzz
yok kuzenim doğum yaptı kızımız var işlerimi toparlayıp gidicem biz 4 kardeşiz en büyüğü benim ama kardeşim 2 sene önce evlendi bize kızımız var ikinciye oldum yani teyze
günaydın kızlar nasılsınız
ağrılımı oluyomuş yaa
bende şey duymuştum kadınlar masada çırıl çıplak kurbağa gibi duruyolarmış hiç kıpırdamamaları lazımmış
içeri giren çıkanın haddi hesabı yokmuş utanç verici falan diye bi kadın yazmıştı bu siteye
allah o günlere mecbur bırakmasın inşallah kimseyi:Saruboceq:
hoşbuldum cnmrozalin h.g. canım nasılsınn
günaydın vildancım iyiyim cnm iyi olmaya çalışıyom yine aşılama olucak benneyaptımkigünaydın cnm hoşgeldin nasılsınŞeniz
slm cnm evet aşılama ağrılı oluyor ama fazla değil keşke bebeklerimiz gelse ben ağrısına razıyım:1no2:amin canm inşallah yapılan iğneler kulanılan ilaçlar rahimden yumurta toplama işlemi baya sıkıntılı ben hiç aşılama yaptırmadım cma günü doktora gidicem bu konuyu konuşucam bakalım bence yine ilca başlıycak ama fikrini alayım bu 5 yılda gittiğim8. doktor ya onlar beni yada ben onları bıraktım.:roflol:
allah uzun uzun ömürler versin cnm....akıl fikir ve derslerinde başarılar versin....annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallahbak bu fotodaki gerçek kayraa
amin canm inşallah yapılan iğneler kulanılan ilaçlar rahimden yumurta toplama işlemi baya sıkıntılı ben hiç aşılama yaptırmadım cma günü doktora gidicem bu konuyu konuşucam bakalım bence yine ilca başlıycak ama fikrini alayım bu 5 yılda gittiğim8. doktor ya onlar beni yada ben onları bıraktım.:roflol:
allah uzun uzun ömürler versin cnm....akıl fikir ve derslerinde başarılar versin....annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah
allah yardımcın olsun cnm zor işler tabiki:Saruboceq: hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim
buda bizim imtihanımız sabredip inşallah sınavdan geçeriz
ben ikizlerim olsun çok istiyorum ama keşke allahım bana ikiz nasip etse :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
günaydın vildancım iyiyim cnm iyi olmaya çalışıyom yine aşılama olucak benneyaptımki
cnm allah kolaylık versin senin aşılama olacağı zaman benimde hamiş olup olmadığım belli olacak bakalım kısmet
kızlar ben çıkıyorum babişi ziyaret etmeye gidiyorum ağşama burda olacam beni özleyin hepinisi sefiyom ŞenizŞenizŞeniz
ordanda kaptın galiba canım dikkat et kendinecanım terlemedim hiç çünkü ince giyindim hareket edipte terlemeyım çarpmasın beni die iyi oldu yani dun ama sadece ayaklarım cok üşüdü anacımm bi daha girmem zaten suyun içine
toprağım deme öyle ya hani varmı yokmu diye bir öğrenseydim canım benim yacanım pes etmek yok bu arada kilo dengen için glukofen ilacı doktoruna sorup kullan bana çok faydası oldu ve kilolu ve yumurta düzünsizliği yaşayanlarda etkili.
yaaaaaaaa ne çatlaması eeee sen hamileysen de 9 ay beklemezsin walla çabuk çıksın bebek diye uğraşacan .
enammmmmmmm korkiyom senden .sabırsız toprak.:1shok::1shok::1shok:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ni demek kuşum bu arada folik ilacı hamileliğin 4 üncü ayına kadar içiliyo sonra elevit diye bir ilaç var o kullanılıyo.yani genelde doktorlar ilk 3 ay folik plus sonra da elevit veriyo.
selam canımmmmmmm
sana da selam olsun canım
ya öle deme bak küserimmm kötükedihüso
bekle az daha :1hug:
biz nohutla geliyos teyzesi aç kapıyı .oğlumun karnı acıkmış
selam tatlım
ayyyy çapkın ördekk seniiiiisırnaşık şeysırnaşık şey
büyüdükçe dahada çapkın olurmuşşş..bende seni öperimm sıkarım mıncıklarımmm...
demek benim kızım olacakk ayyyy yerim seni yerim yerim çapkınım...bende kız hissediyorum cimcimem benimm))))gel bikere daha mucklayım ozaman seni :1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?