Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ayy kıslarr ben bi kötü oldum bi kötü oldum anlatamam kahvaltı ettim bi bardakda çay içtim ama çok kötü oldum basım döndü gözüm karardı midem kalktı sanki üzerimden tır geçmiş gibi dökülüyo heryerim duramıyorum bayılacak gibiym suan çok kötü oldum yaa ne yaptı beni böle anlamadım

ben verdim şuan canım benim
çok teşekkürler canım rep veren elleriniz dert görmesin:sm_cool::sm_cool:
canişim ben sağa veriyom her zaman
ama bugün dinlenmem lazım
akşama girince veririm heralde dinlenmiş olurum o zamana kadarŞeniz

tamam canım sen hep veriyon zaten çok mersüüüükaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

adresi veriyorum
rep mahallesi ...terazi sokak...mesaja katılıyorum apartmanı ...no ? kaç puan yükseltirsen artık

bende baya varda anlaşılırmı bilemem ben hepsini iyi biliyom
kalbi... beyni ...omuriliği ...suratı ...cinsiyet organı... oyyy yirim yafff çok şirin bi cenindi
birgün ultrasonla bakıyo dr bir eliyle ayağını tutmuş sallıyo boncuk boncuk parmakları görünüyo diğer elinide ağzına almış emiyodu :asigim: dr ne kadar gülmüştü çok alem bi bebek demişti o zamansırnaşık şey

ates bastı bana birden inanki kıslarr suan midemi boşaltmamak için zor tutuyom kendimi afedersinizde ben biras hava alayım camdan belki düzelirim ana hiç yerimden kalkacak gibi deilim

cnm arada banada öyle oluyo dikkat etmek lazım belki kullandığımız ilaçlardan oluyodur bebişim geçmiş olsun
bide kaç gündür temizlik yapıyon yordun kendini tansiyonun düştü tabiii bi tuzlu ayran yapta iç cnm kendine gel :1hug:

ates bastı bana birden inanki kıslarr suan midemi boşaltmamak için zor tutuyom kendimi afedersinizde ben biras hava alayım camdan belki düzelirim ana hiç yerimden kalkacak gibi deilim

aaaa geömişolsun canım ya banada bikere olmuştu soğuk soğuk ter atmıştım çok kötüydü yaaa...hemen uzan canım kalkma bide düşersin falannn..uzan 15dk geçer...

ne macı anacım????fanfini fin fonmu)))hihihi)))delikafaduldendelikafadulden
bugün hadise yokmuydu kızlar yarışmaa....

falla bilmiyom maç varda sivas spormu fener bahçemi ondan haberim yok
sadece maç var diye biliyom-tatlicadiarzu-

biz o işe ders diyoruz ödev görev haline geldi yaff

bide hani şey yaptıktan sonra sen sabaha kadar yatmışsınya bende yattım kaç gündür
bide kağıt havluyu tıkadım akmasın diye
pijamamı bile yatarak giydim
kağıt havlu bana kaşıntı yaptı yaaa çok rahatsız oldum

kızlar becerikli marifetli arkadaşınız yaptığı kurdela nakışı havluları siteye ekliycek (ben yani )
link ekliycem litfen yorum yapın falla küserim
yorum yapan hamiş kalsın
hamişse sağlıklı kolay doğumu olsun
hadi şimdi yorum yapmayında görüyüm :roflol:

kısslar kusura bakmayın yazamadım hiç bişeyy işyerindeyim işler yoğunlaştı şimdilik çıkıyorum.size iyi sohbetler görüşürüzzzhihoyyytŞeniz

ayyyy evet banada kaşıntı yaptı uyuana kadar canım çıkıyodu ..uyuyunca bişi hissetmiyo insan...sonra yaprak morkid koymuştum o daha rahattı....

hadiii ya ekleyince haber ver marifetli arkadaşım...nevar neyok ekle bakması çok zevkli oluyo....
hani evinide ekleyecektin sen???onuda unutmadım..sırnaşık şey

ayyyy evet banada kaşıntı yaptı uyuana kadar canım çıkıyodu ..uyuyunca bişi hissetmiyo insan...sonra yaprak morkid koymuştum o daha rahattı....

hmmCADIARZU iyikide sormuşum akıl akıldan üstündür
pamuk tıkasam oda suyu çeker olmazdı demisırnaşık şey

canım istifra ettim ayrana gerek kalmadı artıkın iki gundur yapıyom tatlım temizliği dün suyun içinden çıkmak bilmedim yorgan yıkadım uyku setinin var iki tane yorgan yıkadık annemle üşüttüm galiba

aaaa geömişolsun canım ya banada bikere olmuştu soğuk soğuk ter atmıştım çok kötüydü yaaa...hemen uzan canım kalkma bide düşersin falannn..uzan 15dk geçer...

saol canım aman bayılmayım evde tekim kimsenin ruhu duymaz allah korusun kafamı bi yere ne çarparım uyanmak bilmem sonraa korkarım ben bayılmaktan ama biraz rahatladım canım istifra edince benim adetime bi haftadan az var üç gun var daha doğrusu

hadiii ya ekleyince haber ver marifetli arkadaşım...nevar neyok ekle bakması çok zevkli oluyo....
hani evinide ekleyecektin sen???onuda unutmadım..sırnaşık şey

evimi ekliycem ama öyle ahım şahım bi evim yok çok sade
fazla eşyam yok yani
2001 krizinden sonra hepsi satılmıştı bide üstüne bisürü borç
anca toparladık kendimizi ve baştan aşağı hepsini yeniden aldık yatak odam hariç bitek o eski 11 senelik
gün için temizlik yapacam o zaman eklerim:jeyyar:sırnaşık şey

anamm hiç gunum ne zaman die takip bilem etmiyodum ben bugun baktım anaa bide ne görem üç gun varmıs haberim yoqmuss ülee tuh keşke bilmeseydim şimdi bana adt gunude gelmek bilmezz

ahada sanada gönderdim gıııı :icecream:
saol cnm benim fazlasıyla geri gönderecem sanaŞeniz:sm_cool:

olmaz maviş mevlüt okutacağın zaman yorgana ihtiyaç oluyomuki sen yorgan yıkıyosun bu havada
litfen kendine biraz acı :mymeka:
sen bide bebek istiyosun üşütmemen lazım:1closedeyes:
ayrıca yazlar torbayamı girdi :1closedeyes:
havalar ısınsın birazbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…