çok teşekkürler canım rep veren elleriniz dert görmesin:sm_cool::sm_cool:ben verdim şuan canım benim
canişim ben sağa veriyom her zaman
ama bugün dinlenmem lazım
akşama girince veririm heralde dinlenmiş olurum o zamana kadarŞeniz
vildoş ekle valla...kuzum ilk haftalarıda ekle tamammı canıkom...7 haftalık varsa mesela...
hehehe)))))7 haftalık tam benimkine denk geliyorda anlarsın))hihihi)))kız sen olmasan ben naparım anacım ...sana teşekkür hediyesi alcam kızzz))))nere gönderimmm yavruşş:roflol:
:sm_cool: kıslar bugün akşam maç var yuppiiiiiiiiiisüprizzzzz akşama girerim artık geyik yaparız sositososito
ayy kıslarr ben bi kötü oldum bi kötü oldum anlatamam kahvaltı ettim bi bardakda çay içtim ama çok kötü oldum basım döndü gözüm karardı midem kalktı sanki üzerimden tır geçmiş gibi dökülüyo heryerim duramıyorum bayılacak gibiym suan çok kötü oldum yaa ne yaptı beni böle anlamadım
ates bastı bana birden inanki kıslarr suan midemi boşaltmamak için zor tutuyom kendimi afedersinizde ben biras hava alayım camdan belki düzelirim ana hiç yerimden kalkacak gibi deilim
ne macı anacım????fanfini fin fonmu)))hihihi)))delikafaduldendelikafadulden
bugün hadise yokmuydu kızlar yarışmaa....
falla bilmiyom maç varda sivas spormu fener bahçemi ondan haberim yok
sadece maç var diye biliyom-tatlicadiarzu-
biz o işe ders diyoruz ödev görev haline geldi yaff
bide hani şey yaptıktan sonra sen sabaha kadar yatmışsınya bende yattım kaç gündür
bide kağıt havluyu tıkadım akmasın diye
pijamamı bile yatarak giydim
kağıt havlu bana kaşıntı yaptı yaaa çok rahatsız oldum
kızlar becerikli marifetli arkadaşınız yaptığı kurdela nakışı havluları siteye ekliycek (ben yani )
link ekliycem litfen yorum yapın falla küserim
yorum yapan hamiş kalsın
hamişse sağlıklı kolay doğumu olsun
hadi şimdi yorum yapmayında görüyüm :roflol:
ayyyy evet banada kaşıntı yaptı uyuana kadar canım çıkıyodu ..uyuyunca bişi hissetmiyo insan...sonra yaprak morkid koymuştum o daha rahattı....
bağada vir escalesss
cnm arada banada öyle oluyo dikkat etmek lazım belki kullandığımız ilaçlardan oluyodur bebişim geçmiş olsun
bide kaç gündür temizlik yapıyon yordun kendini tansiyonun düştü tabiii bi tuzlu ayran yapta iç cnm kendine gel :1hug:
aaaa geömişolsun canım ya banada bikere olmuştu soğuk soğuk ter atmıştım çok kötüydü yaaa...hemen uzan canım kalkma bide düşersin falannn..uzan 15dk geçer...
hadiii ya ekleyince haber ver marifetli arkadaşım...nevar neyok ekle bakması çok zevkli oluyo....
hani evinide ekleyecektin sen???onuda unutmadım..sırnaşık şey
ahada sanada gönderdim gıııı :icecream:
saol cnm benim fazlasıyla geri gönderecem sanaŞeniz:sm_cool:ahada sanada gönderdim gıııı :icecream:
canım istifra ettim ayrana gerek kalmadı artıkın iki gundur yapıyom tatlım temizliği dün suyun içinden çıkmak bilmedim yorgan yıkadım uyku setinin var iki tane yorgan yıkadık annemle üşüttüm galiba
saol canım aman bayılmayım evde tekim kimsenin ruhu duymaz allah korusun kafamı bi yere ne çarparım uyanmak bilmem sonraa korkarım ben bayılmaktan ama biraz rahatladım canım istifra edince benim adetime bi haftadan az var üç gun var daha doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?