• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hoşgeldin sefalar getirdin rep veren ellerin dert görmesin ... daha çok verkaydirigubbakcemile3

efet yaa miniş kıs olsun ben kız bebiş istiyom
bende kız doğuracam arkadaş olacaklar minişle
sizde peşinden koşturun kızlarımızın kaydirigubbakcemile3 tabi yüz verirlerseyerimseniben

beryal oğlan bi çıkıyomuş efendimi efendi
kızlara bakmaya utanıyomuş :roflol::roflol: ne gülerim emmesırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
hehe çok gülerim wala ama sanmam yaa
erkek dayısına çekermiş ya benim abim çok çapkındı bekarken bütün kızlar peşindyedi .babası da yakışıklı ve bekarken o da çapkınmış herhalde onlara çeker :roflol::roflol:
kızlarrr rep istiyorum...günde bana 1 yada 2 kişi veriyor yaaa ben herkeze atmaya çalışıyorum bak son zamanlarda beni ihmal ettiniz anacım yaaasenağlamasenağlama
verdim canikom .ağlama sen minişimizi de ağlatma
:sm_cool: kıslar bugün akşam maç var yuppiiiiiiiiiisüprizzzzz akşama girerim artık geyik yaparız sositososito
yaaaaa ben akşamları gelemiyom .eşim evde ya bütün gün doymuyonmu da gece geçiyon bilgisayar başına diyo bende açamıyom .kızıyo bide bebeğe zararlı diye.o varken giremiyom kaydirigubbakcemile3
ayy kıslarr ben bi kötü oldum bi kötü oldum anlatamam kahvaltı ettim bi bardakda çay içtim ama çok kötü oldum basım döndü gözüm karardı midem kalktı sanki üzerimden tır geçmiş gibi dökülüyo heryerim duramıyorum bayılacak gibiym suan çok kötü oldum yaa ne yaptı beni böle anlamadım
geçmiş olsun teyzoş.
biz annemle gelecektik sana kahvaltıya kaydirigubbakcemile sen bizi beklemeden yersen hasta olursun böyle yaaaa :teselli:
kızlar becerikli marifetli arkadaşınız yaptığı kurdela nakışı havluları siteye ekliycek (ben yani )
link ekliycem litfen yorum yapın falla küserim
yorum yapan hamiş kalsın
hamişse sağlıklı kolay doğumu olsun
hadi şimdi yorum yapmayında görüyüm :roflol:

hdi ekle de bakalım .nohutum görsün teyzesinin yaptığı marifetleri.:utangac:

hehe çok gülerim wala ama sanmam yaa
erkek dayısına çekermiş ya benim abim çok çapkındı bekarken bütün kızlar peşindyedi .babası da yakışıklı ve bekarken o da çapkınmış herhalde onlara çeker :roflol::roflol:

verdim canikom .ağlama sen minişimizi de ağlatma

yaaaaa ben akşamları gelemiyom .eşim evde ya bütün gün doymuyonmu da gece geçiyon bilgisayar başına diyo bende açamıyom .kızıyo bide bebeğe zararlı diye.o varken giremiyom kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun teyzoş.
biz annemle gelecektik sana kahvaltıya kaydirigubbakcemile sen bizi beklemeden yersen hasta olursun böyle yaaaa :teselli:

hdi ekle de bakalım .nohutum görsün teyzesinin yaptığı marifetleri.:utangac:
ama dorukcum bekledim bekledim kimse gelmedi bende biraz rahatsız oldum yedim uyku bastırdı bana yaa kusuruma bakma aşkım ben sana yine yaparım sen yeterki iste canım benim nohutum benim yerimm seni benn yaa
beryalcim canım bende vajinal akıntım var yani yumurta akı gibi beyaz nasıl tarif edeyim bilemedim çok acık olduysa kusuruma bakmayın canım adtimde üç gun kalmıs haberim yoqqq

ayyyyyyy kızlar uçuyorum mutluluktanhihoyyythihoyyyt teyse oldum ikinciye :teytey::teytey::teytey:
allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah.allah sana da nasip etsin canımmm
günaydın kızlar nasılsınız
selam canikom nerelerdesin sen bakim
cnm allah kolaylık versin senin aşılama olacağı zaman benimde hamiş olup olmadığım belli olacak bakalım kısmet

kızlar ben çıkıyorum babişi ziyaret etmeye gidiyorum ağşama burda olacam beni özleyin hepinisi sefiyom ŞenizŞenizŞeniz
güle güle teyzoş öpüldün :a015:
beryal-duygumehmet2-escales-mavi gözlü-sulezehra-vildangel slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam tatlım hoşgeldin
slm kıslarrrrrrrrrrrrrr biz geldik bebişimle.........
hoşgeldiniz .ayyy yerim senin o bebişini
ordanda kaptın galiba canım dikkat et kendine

toprağım deme öyle ya hani varmı yokmu diye bir öğrenseydim canım benim ya

allah yakında senin bebişinide eline almayı nasip eder canım benim

canım benim kendini çok yıpratıyosun .zaten varsa bebişin bir kaç güne belli olacak ama sen böyle yapıp varsa eğer bebişi de sıkıyosun .rahatla artık .cumartesi sabah hayırlısıyla tekrar yap testini tamammı toprağım .eğer hamileysen daha net göreceksin inşallah ikinci çizgiyi :lepi:

kızlar sanırım benle yazışmak istemionuz yada ben öle anladım.............

aşk olsun tatlım olurmu öle sey ama beni mazur gör tatlım ev işleri yapıyom arada bakıyom buraya gözden kaçmıstır canım herkes öğle yemeğinde sanırsam o yusden pek sesleri çıkmıyo nasılsın bakalım bebişinde iyimi

aşk olsun tatlım olurmu öle sey ama beni mazur gör tatlım ev işleri yapıyom arada bakıyom buraya gözden kaçmıstır canım herkes öğle yemeğinde sanırsam o yusden pek sesleri çıkmıyo nasılsın bakalım bebişinde iyimi

saol canım ne biliyim dedim artık beni sevmiolar herhaldesenağlamaneyse iyiyiz canım bebişte ii evdeyiz 3 ayımız dolsun diye beklioz ama zaman gecmio bitürlü sen nasılsın evişimi yapıon kolay gelsin bacımmm

[QUOTE=rozalin;6806359]hoşgeldin cnm:1hug:[/QUOTE]

hoşbuldukk canımmm diğer topicten hayır yokkk

Back
X