Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sizinle olmak çok güzel ya iyiki varsınız ben çok yazamıyorum çünkü çok yoğunum bebeklere aşı yapıyorum tüp bebek yaptırmadım vildancım 2004 ve 2008 de hamile kaldım ikiside kürtajla sonuçlandı.son kürtajdan sonra doktor 6 ay hamile kalmamı yasakladı ama ben yinede korunmadım.uterusu genişletmek için 3 ay ilaç ullanıyorum şimdi bu ay 2.si bitti pazartesi 3. kutuya başlıycam.tüp bebeğe fikir olarak karşıyım

canım doğru sölüyosunda bu yorganı eşim bekarkan evde kullanıyodu yani yıkanması lazımda o yusden yıkadım bide temmuzda nevsehire bide sivasa gelme ihtimalım var ayrıca temmuz ayı dugun var bi sürüü hazıran anneminde ablamında evinde işleri var onlara yardım edicem bende 4 tane uyku seti yorganı vardı düşün yani bekar evi hiç kadın eli değmemiş yani yıkanmamıs misafirim gelse ne örtecem üstlerine yavas yavas yapalım dedim işe başlamısken sende hakılısın canım ama napıyım az cok yapmam lazım

hatırlıyorum cnm ben senin düşük yaptığını
senin uterus küçük o yüzdenmi bebeişler durmuyo
bide tüp bebeğe niye karşısınki
o şekilde evlat sahibi olan bi sürü aile var cnm
ben hiç çocuğum olmasa yaptırırdım ama var allaha çok şükür

ana ne oldu canım dikkat et kendine canım ya
çok teşekkürler canım rep veren elleriniz dert görmesin:sm_cool::sm_cool:

tamam canım sen hep veriyon zaten çok mersüüüükaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
afiyet bal şeker olsun canım benim
ates bastı bana birden inanki kıslarr suan midemi boşaltmamak için zor tutuyom kendimi afedersinizde ben biras hava alayım camdan belki düzelirim ana hiç yerimden kalkacak gibi deilim
acaba terlettinmi kendini canım üşütmüşi olmıyasın
anacım desene kaşınmış kaşınmış durmuşsun canım
gönder bakalım kuşum
hmmCADIARZU iyikide sormuşum akıl akıldan üstündür
pamuk tıkasam oda suyu çeker olmazdı demisırnaşık şey
kız allah iyiliğini versin senin anacım ben belimin altına yastık koydum öyle uyumuştum bu ay hep tabi tuttumu onuda bilmiyorum ya
dikkat et güzelim kendine
anacım bana nie göndermedin gıı

ahada gönderdim tatlı kuşum mavişim :ecrin_bebek:sengözlerimebaksanab

ok cnm anladım ama seninde özellikle ayaklarını üşütmemen lazımdı cnm yaa
yaa kızlar bişey soracam karbonatla gebelik testi yapıyorlarmış sizce dogrumu okudunuzmu?

canım sen inanma biz denedik sonuç fasa fiso çıktısırnaşık şey

ama tatlı kuşum haklısında birazda kendine acı bak şuan ne hale düştün alah göstermesin sana bir şey olsa o temizlik seni kurtaracakmı
yaa kızlar bişey soracam karbonatla gebelik testi yapıyorlarmış sizce dogrumu okudunuzmu?

vildan yapmıştı doğru hatırlıyorsam canım benim

amann nolcak canım sade ev daha güzel zaten...benim duvar saatim bilem yok))hihih)))bide 3lü sehpam yok..ortada yer kaplayacak diye almıyorum ama çokta lazım oluyor ya misafir gelince....alcam kalabalık yapacak valla sevmiyorum yaa bende...biz kocişle olunca şu kucak sehpalarından kullanıyoz koyuyoruz yanımıza koltuğun üstyüne pek rahat..sonra dolabın içine...derli toplu....
evine misafirliğe gelcez işte netten ....aldıklarınız hayırlı olsun güle güle iyigünlerde kullanın canım:lepi:

ayyyyyyy kızlar uçuyorum mutluluktanhihoyyythihoyyyt teyse oldum ikinciye :teytey::teytey::teytey:

hayırlı uğurlu olsun cnm kim hamiş ablanmıalkisalkisalkis

evet cnm zaten eskiden evin işini bitiremiyodum sonradan eşyalar gidince az ve sade eşyayla kendime daha çok zaman ayırdığımı anladım şimdi bende istemiyom kalabalık helede ufak tefek şeyleri hiç sokmuyom evime
bitek salon takımım kaldı hayırlısıyla inşallah onuda bu evimize değilde seneye babamın aldığı eve çıkarsak oraya alalım diyo kocişima.s

ama tatlı kuşum haklısında birazda kendine acı bak şuan ne hale düştün alah göstermesin sana bir şey olsa o temizlik seni kurtaracakmı

vildan yapmıştı doğru hatırlıyorsam canım benim

canım terlemedim hiç çünkü ince giyindim hareket edipte terlemeyım çarpmasın beni die iyi oldu yani dun ama sadece ayaklarım cok üşüdü anacımm bi daha girmem zaten suyun içine

canım onun doğruluk payı yok yani bende okudum ama bekar olan yapmıs annesi yapmıs hamiş olanla olmayan yapmıs hiç olmaz diyecegin kişilerin bilem kabarmıs inanmayın böle şeylere

kızlar sekiz yıl oldu ve benim daha umudum kalmadı kullandığım şu hormon hapları beni şişirdikçe şişirdi artık kendimi geçtim eşim için üzülüyorum.
canım pes etmek yok bu arada kilo dengen için glukofen ilacı doktoruna sorup kullan bana çok faydası oldu ve kilolu ve yumurta düzünsizliği yaşayanlarda etkili.
kızacaksınız biliyorum ama ya çatlıycam resmen ya beklemek ne zor şeymiş
yaaaaaaaa ne çatlaması eeee sen hamileysen de 9 ay beklemezsin walla çabuk çıksın bebek diye uğraşacan .
enammmmmmmm korkiyom senden .sabırsız toprak.:1shok::1shok::1shok:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ni demek kuşum bu arada folik ilacı hamileliğin 4 üncü ayına kadar içiliyo sonra elevit diye bir ilaç var o kullanılıyo.yani genelde doktorlar ilk 3 ay folik plus sonra da elevit veriyo.
selam canımmmmmmm
günaydın hepinizee muck muckkk
sana da selam olsun canım
kızlar günaydıınnn hepinize ya korkuyorum galiba kırmızı kartı görücem yarın
ya öle deme bak küserimmm kötükedihüso
bekle az daha :1hug:
ben bi yandan kahvaltı hazırlıcam kendime gelmek isteyen varssa kapım açık herkese beklerim buyrunn
biz nohutla geliyos teyzesi aç kapıyı .oğlumun karnı acıkmış
günaydın kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile2
selam tatlım

ayyyy çapkın ördekk seniiiiisırnaşık şeysırnaşık şey
büyüdükçe dahada çapkın olurmuşşş..bende seni öperimm sıkarım mıncıklarımmm...
demek benim kızım olacakk ayyyy yerim seni yerim yerim çapkınım...bende kız hissediyorum cimcimem benimm))))gel bikere daha mucklayım ozaman seni :1hug::1hug:[/QUOTE]

evet ben küçük sapığım :jeyyar:
senin kız olursa ki olacak sanki ben kız istiyom... oynaşacam onla.ben ondan 3 ay büyüğüm çünkü hehe öpecem onu gördüğüm yerde sıkıştıracam .diycem senin annen beni hep sıkıştırıyo öpüyodu şimdi bende seni sıkıştırcam miniş diycem hehe yaşasın kötülük:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

evet canım ya oyüzden ama herşeyde bir hayır vardır diyorum artık.çok mecbur kalırsam bende yaptırırım ama basında okuduğum haberler o merkezlerde çalışan arkadaşlarımın fikirleri bi de çok ağrılı olması bi kaç sebeb sadece bide bende ve eşimde bi problem olmadığı için düşünmüyorum

yok kuzenim doğum yaptı kızımız var işlerimi toparlayıp gidicem biz 4 kardeşiz en büyüğü benim ama kardeşim 2 sene önce evlendi bize kızımız var ikinciye oldum yani teyze

TARıH : 13.05.2009 SAAT : 12:05

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
7.ıNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK _________erkek
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________ ............. _________erkek
21.benbilirim________________1 NıSAN
22.bitirici ___________________6 NıSAN
23.smhsmh ________________31 MART

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.dyd
15.kurnaz
16.alin
17.yadel
18.ezgicik
19.eylull
20.pingu.
21.funda41
22.selra
23.huzeyfe
24.yosun2003
25.orays
26.butha.
27.ozle_mm.
28.bilgen35.
29.tatl :
30.SivriBiber:
31.NAZ87:
32.melike25:
33.burcinn:
34.hayrun:
35.meryem82.
36.zahidem:
37.triyandafil:
38.Eski_dünya:
39.umutlu16:
40.ekince:
41.ceylanmelek:
42:srncr :
43:daisy24:
44.34nesli:
45.vildan83:
46.bengl :
47.&ayla&:.
48.cesica:
49.mavi_gozlu:
50.ebrar42:
51.osmaniye80:
52.fransiyum:
53.ALARA1983:
54.angel_eda:
55.talyaa:
56.ktg:
57.belenay:
58.datlum:
59.zeyn77:
60.yagmur2009:
61.windy:
62.niran77:
63.yldz:
64.iklimtuana:
65.tekecen:
66.ESCALES:
67.dezy:
68.gize:
69.ozbek83:
70.sedcan:
71.k.a.y.r.a
72.sinemis84:
73.AYSEN74:
74.abyosun:
75.esengülüm:
76.NS72
77.sekerkiz67:
78.himeros:
79.serra84:
80.hummu85:
81.sema785
82.emelistan:
83.iltercakir.
84.FıRUZE:
85.nsb:
86.chen.
87.gulde:
88.nilaykisir.
89.deniz_4444
90._kardelen:
91.tombilibu
92.pufi:
93.yarenb:
94.papatya_1979:
95.sulezehra:
96.empty002:
97.kuskonmaz:
98.bebis02:
99.cisem001:
100.filiziko:

KIZLAR EN YENı LıSTE BU.ıSMı OLMAYANLAR LÜTFEN BANA BıLDıRSıN .
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…